Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La darrera fase del Palau d’Esports de Tarragona, per la primera quinzena de març

La Secretaria General de l’Esport de la Generalitat es compromet a equipar l’espai amb el parquet i les grades supletòries necessàries

ACN

Whatsapp
El Palau d'Esports és una de les principals instal·lacions dels Jocs del Mediterrani de Tarragona. FOTO: ACN

El Palau d'Esports és una de les principals instal·lacions dels Jocs del Mediterrani de Tarragona. FOTO: ACN

La Generalitat preveu que les obres de la quarta i última fase del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis de Tarragona s’iniciïn durant la primera quinzena de març.

Així s’ha anunciat aquest dijous a Tarragona en el transcurs d’una reunió amb la participació de l’Ajuntament, la Generalitat i la Diputació “per coordinar les tres institucions en la recta final abans de la celebració de l’esdeveniment”, que arrencarà el 22 de juny.

La trobada ha abordat l’estat d’execució de les obres de finalització del pavelló, que s’ha batejat com Palau d’Esports Catalunya. Un cop finalitzat el termini de presentació d’ofertes, tres empreses opten a la realització de les obres que posaran punt i final a la construcció d’un equipament impulsat per la Secretaria General de l’Esport i que haurà suposat una inversió de més de 17 milions d'euros per part de la Generalitat.

En el decurs de la reunió d’avui que s’ha fet a la Diputació de Tarragona, la Secretaria General de l’Esport ha arribat a un acord amb l’ens supramunicipal i amb el consistori de la ciutat per deixar equipat el Palau amb el parquet i les grades supletòries necessàries per a la celebració dels Jocs Mediterranis.

L’equipament permetrà que la instal·lació ubicada a l’Anella Mediterrània del barri de Campclar aculli fins a 5.000 persones i compti amb una superfície de joc amb fins a tres pistes simultànies en paral·lel.

Segons ha informat la Generalitat, les tres institucions “han refermat el seu compromís” amb la celebració dels Jocs Mediterranis, “que suposaran una important inversió pública en matèria d’instal·lacions esportives tant a la ciutat de Tarragona com en el conjunt de la demarcació”. 

Temas

Comentarios

Lea También