La despesa mitjana dels Bons Comerç de TGN és de 59 euros

El 31 de desembre és l’últim dia tant per descarregar els cupons com per gastar-los. L’impacte econòmic és de 1.486.564 euros

13 diciembre 2021 18:40 | Actualizado a 14 diciembre 2021 05:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bons Comerç TGN encaren la recta final. Fins al 31 de desembre, totes aquelles persones que no hagin gaudit d’aquesta bonificació d’estímul al comerç local podran fer-ho ja que l’últim dia de l’any és el darrer que poden descarregar els bons, però també gastar-los. Pels que sí ho han fet, la despesa mitjana per venda és de 59,66 euros. És a dir, representa una despesa mitjana per bo bescanviat de 18,64 euros. En total s’han bescanviat 79.744 bons de les 24.917 operacions que s’han realitzat. Totes aquestes xifres representen un impacte econòmic d’1.486.564,29 euros sobre el petit comerç. Pel conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, «no hi pot haver millor estímul econòmic pels establiments i petit comerç que aquest. La campanya Bons Comerç Tgn ha suposat una injecció econòmica que està a punt de superar les estimacions inicials situades en 1.500.000 euros. Els bons que falta bescanviar es convertiran en un autèntic revulsiu extra per a les compres de Nadal».

Els Bons Comerç Tgn és una iniciativa que l’Ajuntament de Tarragona va posar en marxa el 22 d’octubre. Un estímul als establiments comercials, de serveis, d’hosteleria i de restauració. Una campanya que consisteix a repartir bons descompte per dinamitzar les vendes dels comerços tarragonins i que compta amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona, la Via T i l’Associació i l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona.

Amb els Bons Comerç Tgn es van posar a disposició de la ciutadania 500.000 euros en forma de cupons de 5 euros de descompte. La manera d’aconseguir-los és a través de la web bons.tarragona.cat o l’App Som Comerç Tgn.

Comentarios
Multimedia Diari