La diada castellera de la represa escalfa motors

Serà aquest diumenge 7 de novembre a les 12.30 hores a la plaça de la Font de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Tornen els castells sense restriccions.

Tornen els castells sense restriccions.

La plaça de la Font de Tarragona es prepara per viure la primera diada castellera sense restriccions a la ciutat de Tarragona des d’abans de la pandèmia. La cita excepcional serà, com ja s’havia anunciat, aquest diumenge, 7 de novembre amb la participació de les quatre colles castelleres de la ciutat: Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau.

D’aquesta manera, la diada,  organitzada per l'Ajuntament i les quatre colles, se celebrarà amb públic dret a la plaça, sense control d'aforament i sense límit de participació per part dels castellers. Des del consistori, es fa una crida a la ciutadania per tal de fer un ús responsable de la mascareta en cas de no poder mantenir la distància de seguretat entre els assistents.

La diada s’iniciarà a les 12.30 h. Prèviament, a les 11.45 h es realitzarà a la porta de l’Ajuntament el sorteig de l’ordre d’actuació i seguidament, a les 12 h, tindrà lloc l’entrada a plaça de les quatre colles de la ciutat, que es col·locaran seguint la disposició tradicional i actuaran seguint l’habitual sistema de rondes a la tarragonina. 

Seguint amb la iniciativa engegada al 2019 i recuperada durant aquestes festes de Santa Tecla, l'Ajuntament de Tarragona posa a disposició del conjunt de la ciutadania un dels balcons del Palau Municipal. Així, 4 persones podran optar, per sorteig, a gaudir des del balcó municipal de la diada castellera del pròxim diumenge.

Des d'ara mateix i fins a les 14 h de demà divendres 5 de novembre, les persones empadronades a Tarragona que ho desitgin poden participar en el sorteig d’una invitació individual. Les inscripcions per participar-hi es poden realitzar des de la pàgina web de l'Ajuntament. Les persones guanyadores del sorteig, rebran una notificació per correu electrònic.

La cita serà retransmesa en directe per la televisió TAC12 i per Tarragona Ràdio.  

Temas

Comentarios

Lea También