La façana de l'Ajuntament de Tarragona s'il·lumina avui de verd en record als refugiats

El consistori tarragoní s'afegeix a la crida que fa la 'Red Española de Inmigración y Ayuda al Refugiado'

19 mayo 2017 18:18 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La façana de l'Ajuntament de Tarragona s'il·luminarà avui de color verd oliva en record a les víctimes que estan perdent la vida al Mediterrani a conseqüència de la greu crisi humanitària que suposa l'èxode dels que fugen de la massacre i la guerra i sol·liciten refugi a Europa.

D'aquesta manera, el consistori tarragoní s'afegeix a la crida que fa la Red Española de Inmigración y Ayuda al Refugiado perquè avui tothom tingui un record pels refugiats amb l'etiqueta #Light4Refugees a Twitter.

En tot l'Estat s'il·luminaran una trentena d'edificis significatius, per recordar el refugiats que perden la vida a alta mar, però en especial a l'Aylan Kurdi, un nen refugiat que va ser trobat mort en una platja de Turquía mentre la seva família fugia de la guerra de Síria. La Red Solidaria de Acogida considera "escandalosa" la il·luminació dels edificis institucionals mentre des de llavors han mort més de 4.000 persones al Mediterrani. Acusen a la UE i a la Unió Europea de no haver pres cap decisió per pal·liar la situació. si no per dificultar-la la seva arribada, fent referència a l'acord amb Turquia. 

L'organització demana a les autoritats autonòmiques i municipals que facin un pas més enllà dels discursos de solidaritat i apliquin mesures reals amb urgència, també per acollir immigrants. 

 

Comentarios
Multimedia Diari