La fira Fora Estocs de Valls augmenta la participació en un 22%

La presidenta de la Unió de Botiguers, Carme Sendra, afirma que «hem allargat els diesi hem aprofitat que avui se celebra el mercat setmanal i atrau gent de tot arreu»

05 septiembre 2018 09:11 | Actualizado a 08 septiembre 2018 15:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Treure al carrer totes les restes de la temporada d’estiu amb gangues. Aquest és l’objectiu de la fira Fora Estocs que comença avui i s’allargarà fins dissabte a la capital de l’Alt Camp. Enguany l’associació Comerç de Valls ha incrementat els dies aprofitant que avui dimecres se celebra el mercat setmanal.

La presidenta de la Unió de Botiguers de Valls, Carme Sendra, va afirmar que «ho hem fet perquè funciona molt bé. És el primer cop que ho farem entre setmana, i coincideix que és mercat i atrau gent de tot arreu».

També han augmentat els comerços participants. N’hi ha vuit més respecte a les edicions anteriors, i això suposa un 22% més. En total, quaranta-quatre establiments participaran en aquesta sisena edició de la fira Fora Estocs. «El nostre objectiu és incentivar la gent perquè compri a Valls», va destacar la presidenta.

I és que la fira Fora Estocs s’ha consolidat a Valls  i els comerços trauran les taules i penja-robes al carrer en horari comercial, per oferir els últims articles de l’estiu a preus molt rebaixats per buidar els magatzems i deixar espai al gènere de nova temporada. 

Com és habitual ho faran a l’eix comercial: carrer de l’Avenir, Germans Sant Gabriel, carrer de la Cort, Jaume Huguet, Abat Llort, entre altres. Ahir al matí a l’Ajuntament de Valls, el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, van signar el conveni de col·laboració que regula la concessió d’una subvenció de 12.000 euros per a la celebració de diferents activitats de promoció comercial al llarg d’aquest 2018. «Hem d’anar fent campanyes mensualment perquè ens coneguin i comprin», va apuntar Sendra.

L’assignatura pendent

Els dissabtes a la tarda, a Valls, moltes botigues tanquen i els carrers de la ciutat estan buits de gent.  «És una assignatura pendent i hem de fer que gairebé tots estiguin oberts per incentivar el comerç local», va recalcar la presidenta de la Unió de Botiguers de Valls, Carme Sendra. De fet va destacar que és beneficiós que la gent compri al poble, com a creixement de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari