Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La fuita d'etilè a les instal·lacions de Dow va ser produïda per una avaria mecànica

Després dels treballs d'inspecció i reparació, l'empresa iniciarà el procés de posada en marxa del Cracker

ACN

Whatsapp
La fuita d'etilè a les instal·lacions de Dow va ser produïda per una avaria mecànica

La fuita d'etilè a les instal·lacions de Dow va ser produïda per una avaria mecànica

Dow Chemical ha determinat que la fuita d'etilè, que va tenir lloc el passat dijous 8 d'octubre a les instal·lacions del polígon nord de La Pobla de Mafumet (Tarragonès), va ser produïda per una avaria mecànica a una vàlvula, situada a l'àrea de procés del Cracker. Segons ha informat l'empresa, la gestió de la incidència es va dur a terme "de forma segura i eficaç", d'acord amb els protocols interns i externs. En els darrers dies, l'empresa ha dut a terme els treballs d'inspecció, reparació i manteniment de l'avaria, i durant aquesta setmana, s'iniciarà el procés de posada en marxa. Dow farà servir la torxa, com a part del procediment, fins que el Cracker arribi al seu ritme normal de funcionament.

A través d'un comunicat, Dow Chemical ha recordat que les torxes del complex industrial formen part dels sistemes de seguretat de les plantes i que és habitual que funcionin durant els processos de parada, anomalies de procés i posada en marxa de les unitats de producció. També ha aprofitat per demanar disculpes per les molèsties ocasionades durant l'incident i les que es puguin succeir durant el procés de posada en marxa de la planta.

L'incident a la torxa de les instal·lacions de Dow va obligar Protecció Civil a activar el Plaseqcat.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También