Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

La fusió entre Egipte i Roma fa sumar més visitants en la 18a edició de Tarraco Viva

Un cop tancat el certamen, els organitzadors ja planegen la pròxima edició, en què s'incorporarà la cultura de l'Antiga Grècia

ACN

Whatsapp
Uns actors recreen una momificació en la cloenda de Tarraco Viva. Foto: ACN

Uns actors recreen una momificació en la cloenda de Tarraco Viva. Foto: ACN

Incorporar el món egipci a les jornades de recreació històrica Tarraco Viva, fins ara dedicades exclusivament al món romà, era "un experiment" que, finalment, ha funcionat i ha fet sumar més visitants en la 18a edició. És el balanç que ha fet aquest diumenge el director del festival, Magí Seritjol, que ha afirmat que la fusió ha fet que vinguessin els aficionats al món romà i ha afegit els enamorats del món egipci. Sense les dades de participació definitives, Seritjol ha dit que la xifra de visitants enguany superarà a les d'edicions anteriors. Un cop acabat el festival, els organitzadors ja preparen l'edició de l'any vinent i han avançat que s'incorporarà l'Antiga Grècia, tot fent atenció especial a un dels pilars fonamentals d'aquesta cultura, l'esport. Tot plegat, en un any en què coincidirà amb els Jocs Mediterranis del 2017 que se celebraran a Tarragona.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También