Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La geganta Negrita de Tarragona estrena vestit

Ahir a la tarda es va donar a conèixer a la Casa de la Festa, on va oferir el primer ball amb la nova indumentària.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: Pere ferré

Foto: Pere ferré

Confeccionat per Josep Maria Casas, seguint els patrons del vestit antic, la geganta Negrita estrena vestuari aquest Sant Magí. Ahir a la tarda es va donar a conèixer a la Casa de la Festa, on va oferir el primer ball amb la nova indumentària.

La Revetlla Remullada celebra dues dècades

Vint anys en remull. Aquesta és una manera aparentment simple de resumir dues dècades d’una de les celebracions més veteranes de Sant Magí, que enguany torna a complir amb la seva cita habitual de la vigília de la Festa Major d’estiu, aquest dissabte, 18 d’agost, i ho farà a l’escenari habitual de la plaça del Rei.

Un any més, el Carro, la Síndria, el Càntir i la Petxina Pelegrina, elements que simbolitzen l’estiu i la disbauxa i també el pòsit d’una tradició arrelada, seran els encarregats de ruixar a públic i els protagonistes absoluts d’una proposta que permet que joves -i no tan joves- desafiïn les habituals temperatures elevades del mes d’agost amb una activitat refrescant que, any rere any, segueix col·leccionant adeptes. 

Temas

Comentarios

Lea También