Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La intoxicació d'aigua envasada afecta ja més de 3.166 treballadors de 925 empreses a Barcelona i Tarragona

Només s'ha produït un ingrés hospitalari que ha estat donat d'alta diumenge

EFE

Whatsapp
Una font de la marca Eden de la redacció de Ràdio Barcelona. Foto: ACN

Una font de la marca Eden de la redacció de Ràdio Barcelona. Foto: ACN

El brot de gastroenteritis pel consum d'aigua envasada ha arribat a 3.166 afectats aquest dimarts, 1.000 més que aquest dilluns, quan es van registrar 2.020 persones infectades, totes elles treballadores de 925 empreses situades a Barcelona i Tarragona, ha informat la Conselleria de Salut.

El secretari de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPC), Joan Guix, ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que els afectats presenten una simptomatologia lleu --nàusees, vòmits, dolor abdominal, diarrea, febrícula i febre alta-- que remet en unes 48 hores, i ha destacat que només s'ha produït un ingrés hospitalari que ha estat donat d'alta diumenge.

Segons Guix, l'origen de la contaminació es troba a font Font d'Arinsal (Andorra), on està la planta que realitza l'embotellament de l'aigua, raó per la qual les autoritats andorranes assumiran la investigació, que disposarà de resultats en aproximadament deu dies.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También