La mar protagonitzarà un Parc Infantil de Nadal a Tarragona ple de novetats

El parc, que obrirà portes al Recinte Firal el dia 27, tindrà 30 tallers, 21 dels quals són novetat respecte a l´any passat

19 mayo 2017 16:59 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La mar serà enguany la protagonista del Parc Infantil de Nadal de Tarragona, que té previst obrir les seves portes el 27 de desembre i romandrà en funcionament fins al 4 de gener. Hi haurà més de 30 tallers, 21 dels quals són novetat. Una gran carpa de circ de la Cia Passabarret, els jocs reciclats de l’Animalada i l’espectacle permanent del Carrer del Mar són algunes de les novetats més destacades que es podran trobar en l’edició d’aquest any.

El Parc Infantil de Nadal també comptarà amb una nova zona de restauració on s’encabirà la TruckOnada, la food truck més social, que afavoreix la inserció laboral de persones amb capacitats diverses. Amb la TruckOnada també s’aconsegueix una oferta gastronòmica saludable.

El cicle urbà de l’aigua serà un dels protagonistes del parc de la mà d’Ematsa. Un circuit interactiu on els més menuts hauran de buscar i col·locar les peces del cicle. També s’han volgut sumar a la màgia del parc els Petits Enginyers, que ens acostaran els tallers més digitals a través de la robòtica i la realitat virtual. En aquesta edició es mantenen els preus de l’anterior, que s’havien abaixat respecte a altres anys.


Entitats i empreses
Cada any són més les entitats i empreses que es volen sumar al projecte. Enguany es comptarà amb l’Òptica Teixidó, que crearà un gran espai amb multitud de reptes visuals i jocs, i també amb l’acadèmia Estudiar És Fàcil, que ensenyarà als infants com muntar un arbre de Nadal 3D. Per altra banda, també tindrem la presència de la Colla Gegantera i Festera de les Dominiques que aproparan els capgrossos als més petits. En el marc del conveni que es va signar durant el 2015 entre l’Associació de Celíacs de Catalunya i el Club dels Tarraconins, l’organització del Parc de Nadal garanteix que tots els productes alimentaris que els nens i nenes es trobaran en els diferents tallers són sense gluten.

També s’organitzarà una gimcana on els infants hauran de completar uns mots encreuats relacionats amb els tallers i activitats del Parc de Nadal. Reptes que hauran d’anar resolent i que un cop finalitzats els farà entrar en un sorteig de 5 places per rebre els Reis d’Orient, el dia que arribin a Tarragona, el 5 de gener de 2017.

La Fira d’atraccions estarà situada dins mateix del Recinte Firal, a la part exterior. Els viatges s’hauran de pagar a banda i no estaran inclosos a l’entrada del Parc de Nadal. Tindran un preu d’1,5 euros per fitxa. El dia 31 de desembre al matí, també hi haurà la visita de l’Home dels Nassos, que acabarà el seu recorregut per la ciutat fent una visita als nens i nenes del Parc de Nadal.

El Parc de Nadal vol seguir sent un espai còmode per a les famílies. És per això que un any més es comptarà amb un punt d’informació del Club dels Tarraconins i una zona de serveis a l’abast dels més petits. Una Baby Zone, per alletar els nadons i equipada amb microones per escalfar el menjar i canviadors. A més a més, també es disposarà d’un pàrquing per a cotxets.

Comentarios
Multimedia Diari