Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La marxa de tractors col·lapsa el centre de Tarragona

Aquesta mobilització surt de diverses comarques de Barcelona, Girona, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Diari de Tarragona

Whatsapp
Tractors a la plaça Imperial Tarraco. Foto: N.R.

Tractors a la plaça Imperial Tarraco. Foto: N.R.

La plaça imperial Tarraco ha quedat completament col·lapsada aquest matí per més d'un miler de tractors arribats de diferents localitats del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en defensa del referèndum del proper diumenge 1 d'octubre. 

Les marxes pageses amb tractors en defensa de l'1-O han estat convocades pel sindicat agrari Unió de Pagesos i han arrencat aquest matí a partir de les 8 des de diversos punts de Catalunya.

Segons explica el sindicat, les marxes han estat convocades per "defensar" la democràcia i la llibertat, després de les detencions dels càrrecs polítics, la intervenció de la Generalitat i la violació de drets civils.

Aquesta mobilització surt de diverses comarques de Barcelona, Girona, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i té previst acabar en delegacions i subdelegacions del Govern i delegacions d'Hisenda a les respectives capitals d'aquests territoris.

Les marxes han estat convocades per "defensar" la democràcia i la llibertat, després de les detencions dels càrrecs polítics, la intervenció de la Generalitat i la violació de drets civils

A Barcelona, la concentració dels tractors que han partit aquest matí des de les comarques adjacents es realitzarà davant la Delegació del Govern al migdia.

Fonts d'Unió de Pagesos consultades per Efe han informat que les marxes s'estan desenvolupant de moment sense incidents. 

Temas

Comentarios

Lea También