La model Kate Upton roda a Santes Creus l'espot del nou 'Game of war'

Aiguamúrcia torna a demostrar la seva capacitat per atraure rodatges

19 mayo 2017 23:57 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant quatre dies un equip de més de 200 persones graven al monestir cistercenc i altres localitzacions properes el material per extreure’n els vint segons de l’espot publicitari de Game of war: fire age, que es començarà a emetre aviat als Estats Units.

Dimecres passat va començar el muntatge d’equips i escenaris en l’interior del monestir i es van fer assajos. El rodatge es fa entre el dijous a la tarda i el dissabte a la matinada. Hi prendran part un centenar d’extres i més d’un centenar de persones de l’equip tècnic, en total, més de 200 persones. Es tracta d’un anunci espectacular, amb una bola de foc que cau des del capdamunt dels murs del monestir, escenes amb cavalls...

 

L’actriu protagonista

La protagonista de l’anunci és l’actriu i model nord-americana Kate Upton. El seu darrer treball a la gran pantalla ha estat al costat de Cameron Díaz a The other woman. Actualment, amb 22 anys, Upton és una de les models mundials més cotitzades.

Del rodatge se n’encarrega la productora Widescope, que ha triat Santes Creus perquè l’espot busca un ambient medieval, però també per les facilitats que van trobar per part de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia i la Generalitat de Catalunya –que gestiona el monument– fa unes setmanes en un altre rodatge per part d’aquesta productora malaguenya: una pel·lícula de la trilogia per la fundació Lovaganza, en què el monestir de Santes Creus es va transformar en el soterrani d’una església d’un poble francès a la Normandia assetjat per les tropes alemanyes a la Segona Guerra Mundial.

L’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí, destaca aquesta capacitat en alça d’atraure rodatges de diferents productes audiovisuals del municipi. En els darrers anys produccions com la francesa El monge i Barcelona 1714 han escollit Santes Creus per rodar, i El bosc es va gravar al Pla de Manlleu, a més d’anuncis publicitaris.

Comentarios
Multimedia Diari