‘La nostra vinya, el vostre jardí’ enceta la temporada enoturística

Els cellers de la DO Tarragona ofereixen una festa solidària des d’avui i fins diumenge plena d’activitats diverses

03 julio 2020 08:00 | Actualizado a 03 julio 2020 09:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Catorze cellers de la DO Tarragona (www.dotarragona.cat) han decidit unir esforços i han preparat des d’avui i fins diumenge un munt d’activitats que han de servir per donar el tret de sortida a la temporada enoturística després de la paràlisi dels darrers mesos pels efectes de la Covid-19.

La nostra vinya, el vostre jardí (#enoturismedotarragona) és el nom de la festa que ofereixen aquests cellers per tal que el públic interessat en l’enoturisme o, adreçat a tots aquells que volen descobrir els espais naturals de les vinyes, es puguin acostar als cellers que han preparat diverses propostes especials que es realitzaran seguint escrupolosament la normativa sanitària. A més a més, 5 euros de cada entrada a les diverses activitats aniran destinades a la lluita contra la Covid-19 a través del projecte #joemcorono, que encapçala el doctor Oriol Mitjà. La voluntat de la DO Tarragona és potenciar la cada vegada més important oferta enoturística dels seus cellers, alguns dels quals ja la treballen des de fa anys i altres si estan començant a sumar, per aconseguir arribar directament al client i també fidelitzar-lo. Ara, el gran al·licient que ofereixen els cellers és el contacte amb la natura. De fet, des de la DO Tarragona es valora que després dels dos mesos de confinament i de les restriccions, la ciutadania té ganes de gaudir de la natura i de l’aire lliure. Els paisatges vitivinícoles són llocs ideals per fer-ho durant aquesta època amb propostes a mitja tarda, en la majoria dels casos, que permetran veure la posta del sol tot gaudint de la natura, dels vins de cada celler i també d’altres projectes agroalimentaris de la zona.

A la iniciativa La nostra vinya, el vostre jardí hi participen 14 cellers de les quatre comarques de la DO Tarragona, el Tarragonès, la Ribera d’Ebre, el Baix Camp i l’Alt Camp, cellers situats al mig de les muntanyes de Prades, a tocar de l’Ebre, al bell mig de la plana secà de l’Alt Camp o al costat de la Mediterrània. Aquests són: Celler Pedrola, de Miravet; Vins Suñer, de Ginestar; Celler Molí de Rué, de Vinebre; Biopaumerà, de Rasquera; Adernats, de Nulles; Cellers Blanch, de Puigpelat; Celler Sanromà, de Vila-rodona; Celler Mas Bella, de Masmolets; Vinya Janine, de Rodonyà; Estol Verd, de Rodonyà; Vinyes del Tiet Pere, de Vilabella; Celler Mas Vicenç, de Cabra del Camp; Celler Mas del Botó, d’Alforja i Vinyes del Terrer, de Vila-seca.

Les diverses activitats que plantegen els cellers i que es poden consultar a www.dotarragona.cat s’organitzen seguint de forma escrupolosa tota la normativa de seguretat per evitar possibles contagis pel coronavirus.

Comentarios
Multimedia Diari