Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La nova programació del Centre Cívic de Valls inclou cicles sobre aliments i cuina

El programa de primavera comptarà amb més de 50 activitats de diferent temàtica. El període d’inscripcions s’iniciarà demà a partir de les 10.00 hores al mateix Centre Cívic i restarà obert fins a esgotar places

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les inscripcions es podran fer a partir d'aquest dilluns al Centre Cívic. FOTO: DT

Les inscripcions es podran fer a partir d'aquest dilluns al Centre Cívic. FOTO: DT

El Centre Cívic obrirà les inscripcions de la nova programació de primavera aquest dilluns per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. La nova programació del Centre Cívic compta amb un total de cinquanta-una activitats, distribuïdes en cursos, tallers, espectacles infantils i xerrades. Les inscripcions es poden fer al Centre Cívic (c/Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i de dimarts a dijous, de 5 a 7 de la tarda. La programació regular d’activitats del Centre Cívic s’iniciarà l’endemà de Sant Jordi, a partir del dia 24 d’abril. 

La programació del Centre Cívic també es podrà consultar a partir de demà des de la pàgina web corporativa de l’Ajuntament (www.valls.cat), des de la qual la ciutadania podrà accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d’aquest trimestre (www.valls.cat/serveis/centre-civic) i els fulls d’inscripció. 

La ciutadania que ho desitgi també trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals: a l’edifici de Ca Creus (Centre Cívic), a l’Ajuntament (OAC), a l’Oficina d’Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs. La programació del Centre Cívic manté un nombre important d’activitats gratuïtes (6 xerrades, 2 espectacles infantils i 15 activitats) que representen per aquest trimestre el 45% del total de les activitats programades. 

Nova oferta
En aquest sentit, les activitats del Centre Cívic també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, facilitant l’accés al conjunt de la població i potenciant la cohesió i la dinamització d’aquest espai. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts i/o gratuïts, facilitant així l’accés a les activitats. 

La programació d’aquest trimestre ofereix un nou cicle d’activitats De la Biblioteca a l’Hort, una proposta innovadora que arriba a la seva segona edició desenvolupada per les entitats Valls en transició, Increïble comestible i Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca amb voluntat de donar a conèixer a la població alguns dels productors ecològics de l’entorn i conscienciar sobre el respecte al medi ambient sobre la base de nous hàbits de consum i compra. 

En aquesta ocasió el cicle ens ofereix sis activitats per conèixer productes de proximitat i de temporada.

Temas

Comentarios

Lea También