Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La paperera Gomà-Camps factura 145 MEUR i aposta per Àfrica

L'empresa tarragonina ha treballat amb l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions de la Generalitat a Ghana per trobar distribuïdors al país

ACN

Whatsapp
La paperera Gomà-Camps factura 145 MEUR i aposta per Àfrica

La paperera Gomà-Camps factura 145 MEUR i aposta per Àfrica

L'empresa paperera Gomà-Camps, amb seu a la Riba (Tarragona), ha posat en marxa un pla estratègic a l'Àfrica amb l'objectiu augmentar la seva activitat en aquest continent. Gomà-Camps ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions a Ghana per a la cerca de distribuïdors per als seus productes de paper tissú. "Hem trobat distribuïdors que ens cobreixen els dos sectors per als quals treballem: Consum i Away From Home (Professional)", ha detallat el director d'exportacions, Juan Manuel Miranda. L'empresa ha facturat l'últim any 145M¤, una xifra que preveu mantenir enguany. Prop del 30% de la facturació són vendes a l'exterior, majoritàriament a Europa.

L'estratègia de Gomà-Camps a l'Àfrica passa per adaptar-se a les necessitats de cada país, treballant conjuntament amb actors locals. "L'Àfrica és un mercat de grans oportunitats i amb una alta potencialitat de creixement dins del nostre sector, encara que també te una alta complexitat. Es un mercat que valora el component humà i on la clau és trobar un soci local a cada país", ha assenyalat Miranda.

Gomà-Camps compta amb una oficina comercial al Marroc per desenvolupar el mercat marroquí en tots els diferents segments de mercat. "Per proximitat amb l'estat espanyol i pels acords comercials que existeixen amb el Marroc, aquest país és la porta d'entrada natural al continent africà", ha corroborat el director d'exportacions de la paperera tarragonina.

Fundada l'any 1758, Gomà-Camps és la tercera empresa més longeva de l'Estat i compta amb una plantilla de 400 treballadors. Fabrica anualment 60.000 tones de paper tissú per a productes d'higiene professional dedicats al sector de la neteja, la restauració, el sector hospitalari i col·lectivitats.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También