Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La passarel·la del Balcó al passeig marítim de Tarragona arriba a la recta final

El vial de Bryant quedarà tallat a partir de dilluns per completar la unió del tram 9

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotomuntatge de la passarel·la que s'està construint a Tarragona.

Fotomuntatge de la passarel·la que s'està construint a Tarragona.

La passarel·la peatonal que unirà el Balcó del Mediterrani i la Rambla Nova amb el passeig marítim de la Platja del Miracle encara la recta final completant l'últim dels trams previstos al projecte.

Així doncs, la col·locació del tram 9 de la passarel·la comporta tallar el trànsit al vial William J. Bryant durant set dies, des del dilluns dia 11 de desembre a les 9 hores i fins el dilluns 18 de desembre a les 7 hores.

El motiu d'aquesta interrupció del trànsit són els treballs de subministrament, assemblatge, instal·lació i muntatge del tram corb de la passarel·la que creua sobre el vial corresponent a l’estructura metàl·lica des de la continuació de la rampa 2 al final del tram 8, ja col·locat.

Els treballs d'aquest tram definitiu es faran en dues fases:

  • Fase1: Tall de la circulació rodada al Vial William J. Bryant des de l’11 al 18 de desembre entre les rotondes amb passeig d’Espanya i amb Via Augusta per descarregar els subtrams que composen el tram 9, assemblatge dels 3 trams, unió soldada dels mateixos i preparació de la fitació provisional a la vorera del costat ciutat del vial. Aquesta fase de soldadura es perllongarà durant tota la setmana fins a la unió dels tres subtrams.
  • Fase 2: Quan estigui tot preparat i en els dies finals d’aquest mateix tall de trànsit, es procedirà a l’hissat i col·locació del tram en la seva posició definitiva i es procedirà a la seva unió amb el final del tram 8 ja col·locat. Un cop finalitzades totes les operacions previstes, s’obrirà a la circulació rodada el vial, mantenint la fitació provisional degudament senyalitzada a la vorera del costat ciutat del vial. 

Cal recordar que la passarel·la peatonal té uns 300 metres de longitut i supera un desnivell de 17 metres des de l'alçada del Balcó fins a peu de platja. L'obra té un pressupost de 1,7 milions d'euros i la seva finalització està prevista per d'aquí a poques setmanes.

Temas

Comentarios

Lea También