La passarel·la del Balcó al passeig marítim de Tarragona arriba a la recta final

El vial de Bryant quedarà tallat a partir de dilluns per completar la unió del tram 9

05 diciembre 2017 18:42 | Actualizado a 05 diciembre 2017 19:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La passarel·la peatonal que unirà el Balcó del Mediterrani i la Rambla Nova amb el passeig marítim de la Platja del Miracle encara la recta final completant l'últim dels trams previstos al projecte.

Així doncs, la col·locació del tram 9 de la passarel·la comporta tallar el trànsit al vial William J. Bryant durant set dies, des del dilluns dia 11 de desembre a les 9 hores i fins el dilluns 18 de desembre a les 7 hores.

El motiu d'aquesta interrupció del trànsit són els treballs de subministrament, assemblatge, instal·lació i muntatge del tram corb de la passarel·la que creua sobre el vial corresponent a l’estructura metàl·lica des de la continuació de la rampa 2 al final del tram 8, ja col·locat.

Els treballs d'aquest tram definitiu es faran en dues fases:

  • Fase1: Tall de la circulació rodada al Vial William J. Bryant des de l’11 al 18 de desembre entre les rotondes amb passeig d’Espanya i amb Via Augusta per descarregar els subtrams que composen el tram 9, assemblatge dels 3 trams, unió soldada dels mateixos i preparació de la fitació provisional a la vorera del costat ciutat del vial. Aquesta fase de soldadura es perllongarà durant tota la setmana fins a la unió dels tres subtrams.
  • Fase 2: Quan estigui tot preparat i en els dies finals d’aquest mateix tall de trànsit, es procedirà a l’hissat i col·locació del tram en la seva posició definitiva i es procedirà a la seva unió amb el final del tram 8 ja col·locat. Un cop finalitzades totes les operacions previstes, s’obrirà a la circulació rodada el vial, mantenint la fitació provisional degudament senyalitzada a la vorera del costat ciutat del vial. 
Cal recordar que la passarel·la peatonal té uns 300 metres de longitut i supera un desnivell de 17 metres des de l'alçada del Balcó fins a peu de platja. L'obra té un pressupost de 1,7 milions d'euros i la seva finalització està prevista per d'aquí a poques setmanes.

Comentarios
Multimedia Diari