Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La pirotècnia valenciana Turis encetarà el 27è Concurs de Focs Artificials de Tarragona

El certamen se celebrarà entre el 28 de juny i l'1 de juliol amb la participació de quatre empreses

ACN

Whatsapp
Espectacle pirotècnic al Concurs de Castells de Focs de Tarragona. Foto: Ajuntament de Tarragona

Espectacle pirotècnic al Concurs de Castells de Focs de Tarragona. Foto: Ajuntament de Tarragona

La pirotècnia valenciana Turis obrirà la 27a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. El certamen, que té lloc a la platja del Miracle, se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol i hi participaran quatre empreses. A part de la valenciana Turis, també hi competiran les pirotècnies Hermanos Ferrández de Beniel, de Múrcia -el 29 de juny-, Martarello S.R.L. d'Arqua Polesine, a Itàlia -el 30 de juny-, i Accitana Maria Angustias SL, de Guadix, a Granada -que tirarà el darrer dia del concurs, l'1 de juliol. Aquest dimecres al matí s'ha fet la presentació i el sorteig de l'ordre d'actuació de les diverses empreses. S'han presentat un total de 15 propostes.

El primer premiat s'emportarà el trofeu "Venus Ciutat de Tarragona", document acreditatiu i adjudicació dels espectacles públics de focs artificials durant les Festes de Santa Tecla de 2017 per valor de 26.000 euros -IVA inclòs. També s'entregarà un segon premi i el premi especial "Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus", atorgat per l'Ajuntament de Granollers. El veredicte del jurat es donarà a conèixer simultàniament a tots els concursants el diumenge 2 de juliol de 2017, a les dotze del migdia en un acte públic al pati del rei Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También