Más de Tarragona

La piscina Sylvia Fontana reobrirà al públic el 3 de juny

El Patronat Municipal d’Esports ofereix cursos de natació i activitats aquàtiques durant tot l’estiu

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la piscina olímpica de Tarragona. FOTO: Aj. Tarragona

Imatge de la piscina olímpica de Tarragona. FOTO: Aj. Tarragona

La piscina Sylvia Fontana de 50 metres (mides olímpiques) reobrirà al públic aquest estiu, a partir del dilluns 3 de juny, ha informat el Patronat d'Esports. Amb l'arribada del bon temps aquesta instal·lació, ubicada a l'Anella Mediterrània de Campclar, estarà a disposició dels banyistes amb l'horari següent:

  • Del 3 al 23 de juny: de dilluns a dissabte, de 13 a 18 h. Diumenge de 10 a 14 h.
  • Del 24 de juny al 29 de setembre: de dilluns a dissabte, de 10 a 20 h. Diumenge, de 10 a 14 h.

Aquest serà el primer estiu complet que obri aquesta instal·lació, després que l'any passat estigués a disposició del públic a partir del 9 de juliol, només uns dies després de la seva inauguració oficial amb motiu dels Jocs Mediterranis.

Seu de competicions

A banda de l'oferta a tots els nedadors que ho desitgin, cal recordar que la piscina Sylvia Fontana serà escenari aquest estiu de cinc competicions organitzades per les federacions espanyola i catalana de natació:

  • El 29 i 30 de juny, la celebració del Campionat de Catalunya juvenil masculí de Waterpolo.
  • Del 5 al 7 de juliol, el Campionat de Catalunya d'Estiu Infantil de Natació.
  • Del 11 al 14 de juliol, el Campionat Màsters Espanya d'estiu.
  • Del 18 al 21 de juliol, el Campionat d'Espanya Aleví d'Estiu.
  • El setembre, la Copa Catalunya Absoluta de Waterpolo.

Es calcula que totes les proves poden aplegar un total de 2.000 esportistes, aproximadament.

Durant els dies de competició les dues piscines del complex esportiu de Campclar no estaran a disposició ni dels abonats ni dels nedadors ocasionals. El gimnàs, en canvi, es mantindrà obert en l’horari normal.

L’accés com a espectadors a les competicions serà gratuït per tothom.

Una oferta completa

Amb la seva reobertura la piscina Sylvia Fontana se suma a l'oferta d’activitats a les piscines municipals (Serrallo, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar). Durant juliol i agost aquestes instal·lacions acullen cursos de natació i activitats com aquafitness, aquaspinning o aquagim. El conjunt de l'oferta d'activitats es pot consultar a la pàgina web del Patronat Municipal d'Esports.

El Patronat Municipal d'Esports també ofereix un abonament que permet utilitzar les piscines del Patronat Municipal d'Esports durant l'estiu, del 25 de juny al 10 de setembre. Els preus per a tota la temporada oscil·len entre els 18,9 €per als infants i la tercera edat fins als 40,50 € dels adults. També existeix un abonament familiar que per 90,60 € dona accés a una parella i els seus fills menors de 18 anys.

Temas

Comentarios

Lea También