Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La pista d'atletisme i el complex esportiu de Campclar, tancats a partir de dilluns

La raó es tenir les instal·lacions preparades per acollir els Jocs Mediterranis. Reobriran el 3 de juliol.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La pista d'atletisme dels Jocs Mediterranis. FOTO: J.R.

La pista d'atletisme dels Jocs Mediterranis. FOTO: J.R.

Amb motiu de la seva adequació per als Jocs Mediterranis, del dia 11 de juny fins al dia 2 de juliol (ambdós inclosos) el complex esportiu de Campclar i l'estadi d'atletisme estaran tancats als esportistes i abonats del Patronat Municipal d'Esports.

Durant els dies previs als Jocs a les instal·lacions s'enllestiran els preparatius per acollir les competicions esportives, a més d'acollir entrenaments dels esportistes. Durant els dies dels Jocs, l'estadi acollirà les proves atlètiques i el tir amb arc, mentre que el complex poliesportiu formarà part del Centre Aquàtic i acollirà dependències de l'organització.

Durant aquestes tres setmanes cal recordar que els abonats del Patronat Municipal d'Esports podran utilitzar, com sempre sense cap tipus de cost addicional, el conjunt de les instal·lacions esportives municipals: Bonavista, Riu Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Part Baixa - Serrallo.

El dimarts 3 de juliol reobriran al públic amb normalitat l'estadi d'atletisme, la pista esportiva i la piscina, mentre que el gimnàs del complex esportiu tornarà a estar disponible a partir del dimecres 4 de juliol.

Des del Patronat Municipal d’Esports es vol agrair la comprensió dels abonats i del conjunt de la ciutadania i remarcar que a partir del 3 de juliol tothom qui vulgui podrà gaudir quan ho desitgi d’unes instal·lacions reformades de primer nivell.

Temas

Comentarios

Lea También