Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La plaça Josep Roig i Raventós de TGN tancarà a les nits per motius de seguretat

Aquest recinte s’afegeix als parcs de Monestir de Poblet i la plaça Pompeu Fabra que ja compten amb una tanca perimetral

Diari de Tarragona

Whatsapp
La plaça Josep Roig i Raventós. FOTO: Aj. Tarragona

La plaça Josep Roig i Raventós. FOTO: Aj. Tarragona

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona està ultimant la contractació de l’empresa que ha de col·locar una tanca al parc de la plaça Josep Roig i Raventós, a tocar de la Tàrraco Arena Plaça. L’objectiu és dotar de més seguretat un recinte infantil molts cops malmès per l’incivisme.

El tancament d’aquest espai s’afegeix al d’altres recintes on s’han col·locat tanques perimetrals per motius de seguretat i conservació. Aquest és el cas del parc de la plaça Pompeu Fabra, just davant del recinte firal i del parc del carrer Monestir de Poblet (davant de l’església de Sant Fructuós). Altres dels parcs que s’han tancat per preservar-los són el de Bonavista i Saavedra.

Pel que fa al tancament de la plaça Pompeu Fabra, el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, explica que “és una reivindicació veïnal que considerem raonable.

El transcurs del temps i l’afluència de persones a la nit fan un mal ús del parc produint-se actes vandàlics i d’incivisme”, explica al conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. Una actuació de les mateixes característiques es va fer a la plaça de Bonavista, així com al parc infantil del carrer Monestir de Poblet. Una tanca limita l’espai de jocs amb l’objectiu d’evitar que els gossos defequin a aquest espai.

Temas

Comentarios