La pluja obliga a modificar l'agenda d'actes de les festes de Tarragona

El consistori recorda que les modificacions que es puguin registrar en el programa de les festes es poden consultar en les xarxes socials, especialment en l'etiqueta creada per a l'ocasió a Twitter i en l'aplicació per a mòbils denominada TGN Agenda

21 septiembre 2019 16:03 | Actualizado a 21 septiembre 2019 16:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La pluja caiguda en les últimes hores a la ciutat de Tarragona ha obligat a suspendre un acte i modificar la ubicació i hora d'altres esdeveniments convocats per a avui amb motiu de les festes de Santa Tecla, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Aquest matí s'ha suspès l'activitat esportiva denominada "Viding Tecla Parc", organitzada pel club Viding Sant Jordi i dirigida a les famílies, que hauria d'haver començat a les deu a la plaça Corsini. Els organitzadors, segons l'ajuntament, han anunciat que l'activitat es desenvoluparà en una altra data, una vegada passades les festes locals.

La lluvia altera los actos de Misericòrdia de este sábado

La que tenia que ser una mañana de sábado repleta de actos queda descafeinada por el temporal. La tormenta de primera hora y las previsiones meteorológicas que auguran lluvias han obligado a cancelar el Vermut Rumbero y el II Concurso de Paellas de Misericòrdia.

El "Vermut xaranguer", organitzat per les xarangues Tocabemolls, Pujats de To, La Capona i Els Guirigalls, previst per a les 13 hores d'aquest migdia a la plaça de les Cols, es desenvoluparà aquest migdia al Teatre Auditori del Camp de Mart.

En aquest mateix emplaçament s'ha celebrat aquest matí l'espectacle "Dispositivo Labranza", del Col·lectiu Lamajara, que inicialment estava previst que es representés a la plaça de la Pagesia organitzat pel Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat. 

El Gimnàstic de Tarragona, de la seva banda, tenia previst celebrar aquest migdia a la Rambla Nova una "Truitada nastiquera", però com a conseqüència de la pluja l'acte s'ha posposat a demà, a partir de les deu hores, abans del partit de futbol NÀSTIC-UE Cornellà.

L'Ajuntament de Tarragona va acordar ahir també ajornar la festa del desè aniversari del "Club dels Tarraconins", amb l'espectacle "Reggae per xics" de The Peguins, a dissabte 5 d'octubre.

El consistori recorda que les modificacions que es puguin registrar en el programa de les festes es poden consultar en les xarxes socials, especialment en l'etiqueta creada per a l'ocasió a Twitter i en l'aplicació per a mòbils denominada TGN Agenda. 

Comentarios
Multimedia Diari