La previsió apunta que la neu arribarà a Tarragona aquest vespre

El Servei Meteorològic de Catalunya ha indicat que es tractarà de neu poc intensa i intermitent

08 febrero 2018 16:16 | Actualizado a 08 febrero 2018 16:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu nevades intermitents i lleugeres que aniràn baixant progressivament pel territori català, passaràn per Barcelona, i desapareixeràn pel litoral de Tarragona (Tarragonès) sobre les 8 de la tarda.

Segons ha explicat el director general de Protecció Civil, Joan Delort, en una atenció als mitjans, l'SMC ha predit que aquestes lleugeres nevades afectaran al conjunt de l'àrea metropolitana entre les 13:00 i les 19:00 hores.

L'episodi de neu d'avui a Catalunya ha començat en les poblacions al nord de la província de Barcelona i ha deixat precipitacions febles que ja han produït afectacions en el trànsit i han deixat sense escola 4.500 alumnes de 14 escoles de la zona de la Selva Marítima, en el litoral de Girona (Gironès).

Es tracta de neu poc intensa i intermitent, que acumula un o dos centímetres, segons ha remarcat el director de Protecció Civil, pel que podria donar-se en algunes zones de l'àrea metropolitana i al mateix temps no produir-se en altres.

El director de Protecció Civil ha explicat que també han tingut lloc dos accidents en les carretera aquest matí, a causa de la neu, en els que alguns vehicles han relliscat per l'asfalt gelat, tot i que no hi ha hagut danys personals.

 

Delort ha conclòs que els possibles episodis de neu en l'àrea metropolitana seran curts, febles i produiran poques afectacions, i que "no ha de donar-nos molta por per la seva extensió", encara que "pot alterar la vida quotidiana perquè estem poc acostumats a què es produeixin".

Comentarios
Multimedia Diari