Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La reusenca Maria Glòria Olivé assumeix la direcció de CaixaForum Tarragona

Redacció

Whatsapp
Maria Glòria Olive Foto: DT

Maria Glòria Olive Foto: DT

El Comitè Executiu de la Fundació Bancària ”la Caixa” ha aprovat el nomenament de Maria Glòria Olivé com a nova directora de CaixaForum Tarragona, el centre cultural de l’Obra Social ”la Caixa” a la ciutat.

Maria Glòria Olivé (Reus, 1966) ha desenvolupat la seva carrera professional a CaixaBank. Entre el 1996 i el 2013, va treballar a la Delegació General de Tarragona com a responsable de qualitat, assumint també tasques de comunicació i Obra Social. Posteriorment, es va incorporar a la xarxa d’oficines, centrant-se en l’acció comercial i en la coordinació de pressupostos i voluntariat.

En consonància amb la seva formació i trajectòria, el fins ara director de CaixaForum Tarragona, el periodista Carles Marquès, s’incorpora a l’Àrea de Comunicació i Màrqueting de l’Obra Social ”la Caixa”.

La temporada 2016-2017 de CaixaForum Tarragona estarà marcada per una oferta global dissenyada per a tots els públics. Entre les propostes del centre per als propers mesos destaquen exposicions com Sorolla. Apunts a la sorra i Mediterrani. El nostre mar com mai l’has vist. Un total de 86.191 visitants van recolzar l’oferta cultural del centre entre setembre de 2015 i agost de 2016.

A principis dels anys cinquanta del segle passat, l'arquitecte tarragoní Pujol i Sevil va projectar aquesta construcció d'estil neoclàssic per ser la seu de "la Caixa" a la ciutat. A la façana del carrer Cristòfor Colom es va ubicar la biblioteca i una sala d'exposicions de l'Obra Social. L’any 2001 es va afegir un centre social i cultural amb més espai per a exposicions i un gran auditori. Va ser el 2008 quan el centre va obrir les seves portes com a CaixaForum. Actualment, l’equipament compta amb aproximadament 2.000 metres quadrats, que inclouen una sala d'exposicions, un auditori i dos espais educatius.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También