La reusenca Maria Glòria Olivé assumeix la direcció de CaixaForum Tarragona

19 mayo 2017 18:05 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Comitè Executiu de la Fundació Bancària ”la Caixa” ha aprovat el nomenament de Maria Glòria Olivé com a nova directora de CaixaForum Tarragona, el centre cultural de l’Obra Social ”la Caixa” a la ciutat.

Maria Glòria Olivé (Reus, 1966) ha desenvolupat la seva carrera professional a CaixaBank. Entre el 1996 i el 2013, va treballar a la Delegació General de Tarragona com a responsable de qualitat, assumint també tasques de comunicació i Obra Social. Posteriorment, es va incorporar a la xarxa d’oficines, centrant-se en l’acció comercial i en la coordinació de pressupostos i voluntariat.

En consonància amb la seva formació i trajectòria, el fins ara director de CaixaForum Tarragona, el periodista Carles Marquès, s’incorpora a l’Àrea de Comunicació i Màrqueting de l’Obra Social ”la Caixa”.

La temporada 2016-2017 de CaixaForum Tarragona estarà marcada per una oferta global dissenyada per a tots els públics. Entre les propostes del centre per als propers mesos destaquen exposicions com Sorolla. Apunts a la sorra i Mediterrani. El nostre mar com mai l’has vist. Un total de 86.191 visitants van recolzar l’oferta cultural del centre entre setembre de 2015 i agost de 2016.

A principis dels anys cinquanta del segle passat, l'arquitecte tarragoní Pujol i Sevil va projectar aquesta construcció d'estil neoclàssic per ser la seu de "la Caixa" a la ciutat. A la façana del carrer Cristòfor Colom es va ubicar la biblioteca i una sala d'exposicions de l'Obra Social. L’any 2001 es va afegir un centre social i cultural amb més espai per a exposicions i un gran auditori. Va ser el 2008 quan el centre va obrir les seves portes com a CaixaForum. Actualment, l’equipament compta amb aproximadament 2.000 metres quadrats, que inclouen una sala d'exposicions, un auditori i dos espais educatius.

 

Comentarios
Multimedia Diari