Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La rosa groga pren protagonisme a Tarragona en un Sant Jordi marcat pel procés

En previsió de la demanda, les floristeries s'han proveït més que mai de flors d'aquest color

ACN

Whatsapp

La rosa groga guanya protagonisme a la vermella en una diada de Sant Jordi marcada pel procés. Davant la previsió d'augment de vendes de roses grogues, les floristeries s'han aprovisionat de més flors d'aquest color, que enguany li fa una forta competència a la tradicional vermella.

A la Rambla Nova de Tarragona les floristeries han incrementat les quanties de roses grogues per donar resposta a aquesta demanda. La majoria, han doblat comandes respecte l'any passat.

En color groc tenen especialment èxit els rosals miniatura, coneguts popularment com a rosa 'pitiminí'. Però també tenen molta demanda les roses que incorporen una urna -a un preu de 20 euros-, a d'altres opcions més discretes, com pins amb la flor incorporada -per 2 euros.

Molts catalans creuen que, davant la situació que viu el país i els empresonaments, enguany s'escau comprar-la de color groc i anteposar la "solidaritat" a la "passió" -associada al vermell.

Temas

Comentarios

Lea También