La ruta gastronòmica Dimecres Tapa serveix 15.000 tapes i 13.000 copes de vi

En aquesta cinquena edició hi han participat 19 establiments

01 septiembre 2017 15:11 | Actualizado a 01 septiembre 2017 15:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Cinquè Dimecres Tapa, la ruta de l’estiu a Montblanc organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà, manté les bones xifres de les edicions anteriors. 

Enguany, hi han participat 19 establiments de restauració, que durant 7 dimecres al vespre omplien els carrers de la vila. La cinquena edició ha tingut lloc del 12 de juliol al 23 d’agost. En total han servit unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vi de la DO Conca de Barberà.

Els establiments han elaborat tapes expressament per a la ruta, servides a un preu de 2 euros. Les creacions dels bars i restaurants han permès fer un tastet de diferents productes i tècniques culinàries. Així, hi havia patates farcides de diferents tipus, peixos marinats, postres gelats, coques i pizzes i carns amb salses, entre altres tastets. Les tapes s’han maridat amb diferents vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora en la iniciativa, al preu d’1,5 euros cada copa. 

La ruta aconsegueix atraure residents d’altres pobles de la comarca, a més de montblanquins

Carme Vilalta, secretària de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà ha declarat: “Estem molt satisfets amb els resultats del Dimecres Tapa, perquè constatem un any més que la iniciativa és un èxit. Ho avalen les xifres de tapes i copes servides i, també, que la majoria d’establiments participants són repetidors.

L’Associació vetlla perquè la qualitat dels productes, l’elaboració i la presentació sigui òptima per tal de garantir l’èxit de la ruta. I hi afegeix: «És important constatar que el Dimecres Tapa ja s’ha fet un lloc a l’agenda de l’estiu».
La gent surt de casa els dimecres al vespre per fer la ruta, molt sovint en colla, tot omplint d’ambient els establiments i els carrers de Montblanc. 

En aquest sentit, la ruta aconsegueix atraure residents d’altres pobles de la comarca, a més de montblanquins, i també turistes. «A través de les tapes, donem a conèixer la qualitat i diversitat de la nostra oferta gastronòmica. Amb aquesta acció promocional sembrem així llavors d’una repercussió que es manté tot l’any», afirma Carme Vilalta.

Els establiments participants en el Dimecres Tapa d’aquest estiu han estat: Cafeteria Garbí, Carnaby, La Canal, Cafeteria Isama, Portal 57, El Pergamí, La Dolça Violeta, La Tocineria, L’Arc, Cal Jordi, Cal Xixonenc, El Comerç del Mallol, El Cortijo, Miric’s-Gyros/Kebab, El Seguici, L’Ocell Blau, Sant Francesc Restaurant, Bar del Casal Montblanquí i Bar Centre Plaça. 
El balanç ha estat molt positiu per part de l’organització i els participants. La cinquena edició ha tingut molt èxit i es preveu seguir celebrant-ho l’any vinent.

Comentarios
Multimedia Diari