La titularitat del centre educatiu TIC TAC passarà a ser de La Salle

La Salle ha comunicat al professorat i a les famílies del TIC TAC que la voluntat és mantenir el caràcter familiar i el mètode educatiu que hi havia fins ara, introduint progressivament algunes de les tècniques d´aprenentatge pròpies dels centres La Salle

19 mayo 2017 19:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A partir del proper mes de setembre de 2016, la titularitat del centre d’Educació Infantil TIC TAC passarà a ser de la institució La Salle, passant a dir-se La Salle TIC TAC.

Fins ara el TIC TAC era un centre adscrit a La Salle Tarragona, però arran de la jubilació de les seves propietàries, la institució lasal·liana ostentarà la gestió d’aquesta escola ubicada al centre de la ciutat de Tarragona, concretament a l’avinguda President Lluís Companys, número 12.

Un cop fet efectiu l’acord, la direcció del centre i membres de la institució La Salle han comunicat al professorat i a les famílies del TIC TAC i també als membres de La Salle Tarragona, per una qüestió de proximitat dels dos centres, que la voluntat és mantenir el caràcter familiar i el mètode educatiu que hi havia fins ara a l’escola, introduint progressivament algunes de les tècniques d’aprenentatge pròpies dels centres La Salle.

De fet, La Salle vol que se segueixi mantenint la implicació de tot el personal laboral del TIC TAC, que continuarà formant part del centre.

Així doncs, La Salle TIC TAC continuarà sent l’únic centre educatiu del centre de la ciutat de Tarragona que ofereix únicament Educació Infantil. Concretament, ofereix 13 places de P1, 20 de P2 i 25 de P3, P4 i P5. D’aquesta manera, La Salle incorpora un nou centre educatiu als que ja té al territori que són La Salle Tarragona, La Salle Reus, La Salle Torreforta i La Salle Cambrils.

Comentarios
Multimedia Diari