Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La víctima mortal de l'atropellament del tren és un veí de Tarragona de 56 anys

Continuen les retencions de més de 40 minuts a la circulació ferroviària entre Tarragona i Reus a l'R15. També s´han vist afectats els trens entre Lleida-Estació de França i entre Tarragona i La Plana-Picamoixons

Redacció/ACN

Whatsapp
El tren ha quedat aturat a les vies properes a la plaça dels Carros. Foto: Lluís Milián

El tren ha quedat aturat a les vies properes a la plaça dels Carros. Foto: Lluís Milián

Un home de 56 anys i veí de Tarragona ha mort a primera hora d'aquest matí atropellat per un tren a les vies que uneixen Tarragona i Reus. Segons ha pogut saber el Diari l'accident s'ha produït a les 7.50h del matí als voltants de la Plaça dels Carros quan el conductor d’un tren, que havia sortit de Tarragona a les 07.50h amb destí Reus, ha vist el cos d’una persona enmig de la via. 

Degut a l'accident, la circulació ferroviària entre Tarragona i Reus de l’R15 ha quedat interrompuda, segons ha informat Renfe. Els viatgers del comboi afectat continuaven a l’interior del tren a tres quarts de nou del matí i no es preveu que se’ls transbordi ja que podran continuar el viatge per vies alternatives. També s’han vist afectats els trens entre Lleida (06.23 h)-Estació de França (09.49 h) i entre Tarragona (08.00 h) i La Plana-Picamoixons (08.34 h).

Ve de: Mor un home d'entre 50 i 60 anys atropellat per un tren entre TGN i Reus

Notícia relacionada: Reestablerta la circulació de trens entre Tarragona i Reus

Temas

  • TARRAGONA

Lea También