Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La vinícola de Sarral inaugura un nou edifici de cava

L’acte institucional va tenir lloc ahir a la una del migdia a la nova planta. 800 persones van visitar les noves instal·lacions

A. T.

Whatsapp
Imatge d’ahir al migdia a Sarral, els representants i autoritats visitant les instal·lacions. FOTO: Alba Tudó

Imatge d’ahir al migdia a Sarral, els representants i autoritats visitant les instal·lacions. FOTO: Alba Tudó

La vinícola de Sarral va inaugurar ahir a la una del migdia un nou edifici construït exclusivament per a l’elaboració de cava Portell. A la una del migdia, es va celebrar l’acte institucional i el tret de sortida a aquesta jornada festiva.
800 persones van visitar les noves instal·lacions, i també van assistir-hi autoritats, representants institucionals. 

L’edifici ha estat construït sobre un terreny de 20.000 metres quadrats al llarg de 21 mesos. L’edifici, d’una sola planta, consta de 6.000 metres quadrats dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava, amb una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança. 

L’edifici està preparat per fer cabre tots els estadis del procés d’elaboració del cava, tiratge, criança, desengorjada i emmagatzematge, tant del producte acabat com de les matèries primeres. A més, ha estat dotat de les últimes tecnologies per afavorir la producció, i la línia permet elaborar 3.000 ampolles per hora.
Amb aquesta inversió es preveu que el 60% del consum necessari per al correcte funcionament de l’edifici provingui d’energia renovable. 

La vinícola de Sarral
La vinícola de Sarral va ser fundada l’any 1907 i agrupa 680 socis de la comarca de la Conca de Barberà. De fet produeixen 10 milions de quilos de raïm, i uns 7,5 milions de litres de vi principalment de Trepat, Macabeu i Parellades, les seves varietats més representatives. 

Amb una facturació de 9 milions d’euros, la vinícola de Sarral comercialitza els seus productes a 20 països. En total, 1,8 milions d’ampolles de cava i vi emparades sota tres denominacions d’origen: DO Conca de Barberà, DO Catalunya i DO Cava.

Temas

  • SARRAL

Comentarios