Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

La xarxa viària de la Diputació recupera la normalitat després de l'episodi de neu

50 persones i 5 equips llevaneu han treballat en torns durant 48 hores. S'han espargit 175 tones de sal.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Durant 48 hores hi hagut 50 persones i cinc llevaneus de la Diputació treballant a les carreteres de la seva competència.

Durant 48 hores hi hagut 50 persones i cinc llevaneus de la Diputació treballant a les carreteres de la seva competència.

La xarxa viària de la Diputació de Tarragona ha recuperat ja la normalitat després de l'episodi de neu que ha afectat tot Catalunya aquesta setmana.

El dispositiu activat per la Diputació ha mobilitzat un total de 50 persones i 5 equips llevaneu, que han recorregut centenars de quilòmetres per solucionar les incidències que s'han produït a causa de la nevada i per minimitzar-ne els efectes.

En total s'han espargit 175 tones de sal arreu de les carreteres, fet que suposa el 50% de la sal consumida en tots els episodis de vialitat hivernal del 2017 i supera la utilitzada durant tot el 2016.

El dispositiu de 5 equips llevaneu i 3 camions nodrissa per subministrar sal ha treballat continuadament des de dilluns a les 22 hores fins aquest dimecres a les 22 hores.

La Ribera d'Ebre, el Baix Camp, l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Penedès han estat les comarques més afectades per les nevades, que han acumulat fins a 20 centímetres de neu a les vies.

Només dues vies han estat tallades unes hores: la T-733 de la Fatarella a Ascó i la TV-7333 de la Fatarella a Villalba dels Arcs. D'altra banda, s'ha treballat intensament de matinada per tal de minimitzar els efectes en la circulació a les següents vies afectades per la neu:

  • T-704 de laT-11 a Prades.
  • T-700 de Prades a Poblet.
  • TV-7402 de Rojals a Montblanc.
  • TV-7044 de La Riba a Farena.
  • TV-7045 de Mont-ral a la T-704.
  • TP-7401 de Porrera a la N-420.
  • TP-7402 de Porrera a la Venta del Pubill.
  • TV-7007 de Poblet a l'Espluga de Francolí. 

Temas

  • Diputacio de Tarragona

Comentarios

Lea También