La zona que rodeja el Nàstic tindrà 550 habitatges

Aprovat inicialment el Pla de Millora Urbana (PEMU). 120 vivendes seran de caràcter social

18 febrero 2020 12:10 | Actualizado a 22 febrero 2020 18:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta de Govern Local va aprovar inicialment el Pla de Millora Urbana 34,  Gimnàstic de Tarragona-Arrabassada.  Aquest Pla ocupa 124.000 m2 ubicats entre la rotonda de la Via Augusta, la ITV i els terreny del Club Gimnàstic, i contempla la construcció de 550 habitatges, 120 dels quals tindran caràcter social.

Els propietaris dels terrenys són l’Ajuntament de Tarragona, que té el 45 % de la superfície, el Club Gimnàstic Nàstic també amb el 45%  i el 10% restant que és de particulars.

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha manifestat que “ l’Ajuntament impulsa la creació de 500 habitatges a la zona del Nàstic i  amb això acabem d’ordenar el sector de la Vall de l’Arrabassada que és una de les entrades de la ciutat. Entenem que aquest sector genera ciutat cohesionada i sostenible, a diferencia d’altres.  Des del govern municipal apostem per  plans urbanístics petits i mitjans,  que omplen els forats de la ciutat i la fan forta. Aquest pla se suma a d’altres plans que estem tirant endavant a diferents punts de Tarragona, de manera que repartim joc entre el centre i els barris per tal de fomentar la cohesió”.

El pla està promogut per l’Associació Administrativa de Cooperació Provisional del PMU-34 Gimnàstic de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari