Más de Tarragona

Tarragona Teatre

#LaTronoACasa continua amb la seva programació

Oferirà tres produccions pròpies a través del seu canal de YouTube i emetrà ‘Vaselina’, la seva última producció, per TAC 12

REDACCIÓ

Whatsapp
Un moment de l’obra ‘Vaselina’ que s’emetrà aquest cap de setmana. FOTO: LAVILLARROEL.CAT

Un moment de l’obra ‘Vaselina’ que s’emetrà aquest cap de setmana. FOTO: LAVILLARROEL.CAT

L’equip de la Sala Trono va engegar la setmana passada la iniciativa #LaTronoACasa propossant tres produccions pròpies Al Sostre de Nigel Planer, Els tres aniversaris de Rebekka Kricheldorf i Lord K de Mar Chornet pel seu canal de YouTube. Després de la bona acollida que van tenir i d’escoltar les demandes del públic aficionat, la sala torna a oferir aquest cap de setmana tres obres de teatre Killer, Vaselina i El Don de las Sirenas.

La primera de les representacions s’emetrà divendres 27 a les 20.30 h. Es tracta de Killer, un thriller musical nominat a tres premis butaca. Amb text de Guillem Clua, dirigit per Joan Maria Segura, i interpretat per Xavier Mestres i els músics Roger Conesa (clarinet, guitarra, percussió i veu), Xavi Sánchez (contrabaix i veu) i Tomás Alcaide (piano i violí). La trama explica la història de Pau Moira, un enterramorts que guarda un terrible secret... Coneixem Pau Moira quan seu al banc dels acusats. Tothom l’assenyala com l’assassí en sèrie més letal que ha existit mai, i n’hi ha que demanen fins i tot la pena de mort. Però és Pau Moira realment un personatge tan terrible?

D’altra banda, dissabte 28 a les 22 h i diumenge 29 a les 21 h, #LaTronoACasa arribarà a la televisió i es podrà veure l’obra completa de l’última producció de la sala, Vaselina, pel canal TAC 12. Es tracta de la producció més ambiciosa de la sala que aconsegueix, per primera vegada, una coproducció entre els Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Una obra de Gabriele Di Luca, dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta. L’obra completa també estarà disponible al canal de YouTube en finalitzar l’emissió per televisió.

Finalment, diumenge 29 a les 18.30 h, s’emetrà la funció completa de la coproducció amb Banfield Teatro Ensamble (Argentina), El Don de las Sirenas, de Pere Rivera dirigida pel director argentí Neson Valente (El Loco y la camisa, El Declive) interpretada per Joan Negrié, Mariela Roa, Diego Brizuela i Roser Batalla. El don de las sirenas és l’encís universal pel qual els éssers humans es deixen portar, per amor -i a desgrat seu-, a la fi del món.

En obert al canal de YouTube

Les obres completes estaran disponibles a partir de les dates i hores indicades i seguiran sent públiques al canal de YouTube de la Sala Trono per a tots aquells que no les hagin vist o vulguin tornar a veure aquestes grans produccions.

Tot i això, l’equip de la Sala Trono recorda que el teatre no s’ha de veure a través d’una pantalla i fan una crida a acudir massivament als teatres quan hagi finalitzat el confinament.

Temas

Comentarios

Lea También