Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Política

L’actor Toni Cano explica les seves ‘12 claus de l’humor’ a l’Estiu Tarragonajove

Serà el dijous 18 de juliol a les 17 hores a l’Espai Jove Kesse

Diari de Tarragona

Whatsapp
Toni Cano presenta actualment ‘Q12 Trivia’. FOTO: Cedida

Toni Cano presenta actualment ‘Q12 Trivia’. FOTO: Cedida

L’Estiu Tarragonajove aporta com a acte destacat de la setmana el taller-xerrada de Toni Cano Les 12 claus de l’humor, que posarà èmfasi en tots i cadascuns dels elements essencials per tal de fer riure en el camp de les arts escèniques i perquè no en el dia a dia.

Serà el dijous a les 17 h. L’Espai Jove Kesse obrirà les portes a rebre aquesta activitat del tot gratuïta i dirigida especialment a tota persona jove entre els 12 i els 35 anys que tinguin interès en cultivar el seu jo còmic.

Toni Cano és presentador, showman, actor, monologuista, humorista, còmic, reporter ... i impregna de l’actualitat informativa, del dia a dia, del surrealisme que inunda la seva ment.  Des dels 16 anys es va vincular al món de la ràdio, passant per infinitat d’emissores locals, OndaCero i més de 10 anys vinculat a RNE. En teatre ha escrit, interpretat i produït a Madrid, Barcelona i Nova York. 

Amb els seus monòlegs ha recorregut tot Espanya, Los Angeles i Londres, i amb el seu cabaret ha arribat fins al mateix Berlín guanyant el Wong Show! Actualment presenta Q12 Trivia, l’aplicació de moda a Espanya. Es tracta d’un concurs diari en rigorós directe de dotze preguntes on l’adrenalina està assegurada.

Temas

Comentarios

Lea También