Tarragona Política

L’actor Toni Cano explica les seves ‘12 claus de l’humor’ a l’Estiu Tarragonajove

Serà el dijous 18 de juliol a les 17 hores a l’Espai Jove Kesse

Diari de Tarragona

Whatsapp
Toni Cano presenta actualment ‘Q12 Trivia’. FOTO: Cedida

Toni Cano presenta actualment ‘Q12 Trivia’. FOTO: Cedida

L’Estiu Tarragonajove aporta com a acte destacat de la setmana el taller-xerrada de Toni Cano Les 12 claus de l’humor, que posarà èmfasi en tots i cadascuns dels elements essencials per tal de fer riure en el camp de les arts escèniques i perquè no en el dia a dia.

Serà el dijous a les 17 h. L’Espai Jove Kesse obrirà les portes a rebre aquesta activitat del tot gratuïta i dirigida especialment a tota persona jove entre els 12 i els 35 anys que tinguin interès en cultivar el seu jo còmic.

Toni Cano és presentador, showman, actor, monologuista, humorista, còmic, reporter ... i impregna de l’actualitat informativa, del dia a dia, del surrealisme que inunda la seva ment.  Des dels 16 anys es va vincular al món de la ràdio, passant per infinitat d’emissores locals, OndaCero i més de 10 anys vinculat a RNE. En teatre ha escrit, interpretat i produït a Madrid, Barcelona i Nova York. 

Amb els seus monòlegs ha recorregut tot Espanya, Los Angeles i Londres, i amb el seu cabaret ha arribat fins al mateix Berlín guanyant el Wong Show! Actualment presenta Q12 Trivia, l’aplicació de moda a Espanya. Es tracta d’un concurs diari en rigorós directe de dotze preguntes on l’adrenalina està assegurada.

Temas

Comentarios

Lea También