L’aigua de Sant Magí més diversificada

La distribució de l’aigua per aquestes festes ha començat aquesta tarda en set punts de la ciutat amb la principal novetat de l’arribada als barris de Ponent

18 agosto 2020 17:43 | Actualizado a 18 agosto 2020 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’aigua de Sant Magí, els càntirs, les mides i l’alfàbrega s’ha començat a repartir aquesta tarda en els set punts de distribució repartits de la ciutat de Tarragona. La nova realitat ha obligat a reinventar un dels actes més tradicionals de la festa major tarragonina per evitar aglomeracions, diversificant així el repartiment de l’aigua per diferents indrets de la ciutat.

Això ha comportat que l’aigua de Sant Magí hagi arribat per primer cop als barris de ponent, concretament, a la Plaça de la Font de Bonavista i a la Rambla del Pilar, on també s’ha distribuït l’aigua fins a les 20 hores. Les entitats que també han col·laborat en el repartiment han estat les quatre colles castelleres de la ciutat, que des dels seus locals -en el cas dels Xiquets, des de la porta de l’Ajuntament- han distribuït els càntirs, cintes, alfàbrega i aigua de Sant Magí.

El setè punt de distribució restant és a la plaça de la Pagesia, el més proper al Portal del Carro, indret on tradicionalment es reparteix l’aigua beneïda de Sant Magí. Demà, dia de Sant Magí, tots aquests punts estaran oberts de 10h a 14h i, a la tarda, de 17h a 20h.

Comentarios
Multimedia Diari