Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'alcalde Ricomà agraeix l'esforç dels infants de Tarragona quedant-se a casa

Ha publicat un ban

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pau Ricomà. FOTO: Pere Ferré

Pau Ricomà. FOTO: Pere Ferré

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha publicat un ban per agrair l'esforç de tots els infants de la ciutat que, aquests dies de confinament, compleixen les mesures que requereix la situació excepcional que estem vivint. “Us esteu esforçant molt per complir el que us diu la família, la vostra escola, l’Ajuntament i les recomanacions de Salut”, destaca l’alcalde, que assegura que   n’està molt orgullós i agraeix “la vostra alegria i il·lusió per ajudar i animar la ciutat i el vostre veïnat penjant dibuixos i cantant a les finestres i balcons, i fent que aquest confinament sigui més bonic”.

Pau Ricomà remarca que –“com dieu en els vostres cartells amb l’arc de Sant Martí: “Tot anirà bé, no tenim por”- entre tots farem que el coronavirus no s’escampi per la ciutat i que deixi de posar malalts els amics i amigues”.

Les mesures decretades per l’alcalde entren en vigor avui i mantindran la seva vigència mentre les circumstàncies ho facin necessari.

Els acords que demana l’alcalde complir són:

Temas

Comentarios

Lea También