Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'alcalde de Montblanc inicia una vaga de fam en solidaritat amb els presos

Josep Andreu ho ha comunicat també a través de les xarxes socials

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: @AMI__cat

FOTO: @AMI__cat

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha anunciat que aquest dijous, 13 de desembre, comença "una vaga de fam en solidaritat amb els nostres companys presos". 

L'anunci l'ha fet a primera hora, acompanyat pel president de l'AMI, Josep Maria Cervera, i l'expresident de l'AMI i exalcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, que li han donat el seu suport.

És la primera persona, al marge dels empresonats, que se suma a la vaga de fam. Diu que mantindrà l'agenda política mentre se segueixi trobant bé de salut i "aguanti".

Sobre els motius d'aquesta decisió, Josep Andreu ha detallat que "és una qüestió personal i intransferible consultada amb la família", i ha afegit que "no és cap crida a ningú”.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat el seu suport a l'alcalde de Montblanc. "Tota la força i suport. Amb un punt d’angoixa, però confiat en el teu coratge, amic", ha afirmat a través de les xarxes socials. 

 
 

(seguirà ampliació) 

 
 

Temas

Comentarios

Lea También