L'alcalde de Valls, Albert Batet, no serà conseller d'Empresa i Coneixement del nou Govern

Les primeres informacions apuntaven a Batet com a membre del nou Govern

10 mayo 2018 20:02 | Actualizado a 14 mayo 2018 17:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El diputat Quim Torra, si és elegit president de la Generalitat en un ple que se celebrarà en els pròxims dies, liderarà un Govern cohabitat per JxCat i ERC amb Elsa Artadi i Pere Aragonès com les figures fortes de cadascuna de les forces polítiques. L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, des de Berlín, ha designat Torra com el seu successor i el president del Parlament, Roger Torrent, obrirà demà la preceptiva ronda de consultes amb els grups per confirmar-lo com a candidat en un ple d'investidura que es convocarà per als pròxims dies.

Torra, que llevat de sorpresa serà elegit en segona volta, presidirà un gabinet en el qual l'actual portaveu de JxCat, Elsa Artadi, es perfila com a consellera de Presidència i podria també assumir Governació. Per part d'ERC, la persona de més alt rang serà Pere Aragonès, que assumirà el càrrec de vicepresident i responsable d'Economia. El Govern tindrà un responsable de comunicació i portaveu, que tot indica que serà Eduard Pujol, periodista i en aquests moments portaveu adjunt de JxCat al Parlament.

Les primeres informacions apuntaven que la conselleria d'Empresa i Coneixement l'assumiria  l'alcalde de Valls, Albert Batet (PDeCAT), però no serà així, tal com ha pogut confirmar el Diari.

Comentarios
Multimedia Diari