Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’antic Convent de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc es rehabilitarà

L’Arquebisbat de Tarragona està impulsant un nou projecte per a convertir-lo en una hostatgeria.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'antic Convent de la Mare de Déu de la Serra es convertirà en hostatgeria. FOTO: enciclopèdia.cat

L'antic Convent de la Mare de Déu de la Serra es convertirà en hostatgeria. FOTO: enciclopèdia.cat

L’Arquebisbat de Tarragona està impulsant un nou projecte per a convertir les estances de l’antic Convent de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc en una hostatgeria.

Aquest projecte ajudarà a preservar en bon estat el patrimoni i afavorirà l’acollida dels visitants els quals podran descobrir el ric llegat històric i cultural de la vila ducal i la seva comarca, i també gaudir del seu paisatge i entorn natural.  

Durant la segona quinzena d’aquest mes de novembre s’iniciaran els tràmits per a obtenir les corresponents llicències del projecte. Les obres s’iniciaran a principis de l’any 2018 i es preveu que tinguin una durada d’un any. 

La rehabilitació d’aquest espai, declarat Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) per l’Ajuntament de Montblanc l’any 2005, tindrà un cost aproximat de 650.000 euros que assumirà el grup encarregat de realitzar la reforma i l’explotació.

La nova hostatgeria, que comptarà amb més d’una vintena d’habitacions i espais de lleure, serà gestionada per l’empresa CARSOLCRIS, S.L.

Per la seva part la Parròquia de Santa Maria de Montblanc serà qui tingui cura del Santuari i el culte.    

Temas

Comentarios

Lea También