L'aparcament de l'AVE, més barat el cap de setmana i gratuït 15 minuts

L'empresa titular de la concessió ha iniciat una campanya per incrementar i fidelitzar els usuaris més habituals

19 mayo 2017 18:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’aparcament de l’estació de l’AVE al Camp de Tarragona presenta una nova política de preus amb l’objectiu d’incrementar-ne la utilització. Aquesta està bàsicament enfocada de cara als caps de setmana i per a aquelles persones que agafen el tren d’alta velocitat diverses vegades al llarg d’aquesta.

Per aquest motiu, una de les noves tarifes és el Pack Weekend, que entra en funcionament els divendres a partir de les 12.00 hores del migdia, fins als diumenges a les 00.00 hores, de forma que es pot aparcar per un preu de 9,90 euros el dia. Aquesta suma representa pràcticament la meitat del que suposa una jornada laborable qualsevol, ja que el cost d’un dia complet és de 17,65 euros, segons pot comprovar-se a l’exterior.

D’altra banda, l’empresa concessionària Saba ha posat a disposició dels seus clients l’abonament multidia, que va dirigit a aquelles persones que agafen el tren d’alta velocitat diverses vegades a la setmana. Aquest s’adquireix a la zona de taquilles de l’aparcament, ja que el seu cost oscil·la des d’1,75 euros diaris quan s’agafa per 30 dies fins a 5,90 euros quan només és per 7.

L’empresa concessionària també ha llançat una promoció específica per aquelles persones que van a recollir o a deixar a algú que agafi el tren. Amb la nova política de preus, aquests poden deixar el seu vehicle estacionat durant 15 minuts sense haver de pagar, un temps que, en cas de passar-se, encara que només sigui un minut, obligarà a pagar els 15 anteriors.

La companyia va explicar que la nova política de preus es posava en funcionament de forma progressiva al llarg d’aquest estiu per al conjunt de les estacions de l’AVE d’Espanya, que gestiona en la seva totalitat des de l’any 2014, quan va guanyar el concurs.

Amb capacitat per a 450 places, l’empresa no va donar dades sobre l’ocupació d’un aparcament que molts usuaris de l’estació es resisteixen a utilitzar. I és que, la possibilitat de deixar el cotxe a l’exterior, encara que en més d’una ocasió s’han registrat actes de vandalisme, segueix essent l’opció de molts viatgers que es neguen a pagar.

Comentarios
Multimedia Diari