Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’arbre dels desitjos presidirà el vestíbul de l’Ajuntament de Tarragona

Aquest dissabte 15 de desembre al matí tindrà lloc l’acte de penjada dels missatges

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una niña cuelga su deseo en lo más alto del árbol del ayuntamiento. FOTO: Lluís Milián

Una niña cuelga su deseo en lo más alto del árbol del ayuntamiento. FOTO: Lluís Milián

Des d'aquest cap de setmana i durant totes les festes de Nadal l'Arbre dels Desitjos tornarà a lluir els missatges dels infants de la ciutat al vestíbul de l'Ajuntament.

Aquest dissabte a les 11 h, dos nens i nenes de cadascuna de les 33 escoles de la ciutat participaran a l'acte de penjada de les targetes. Alumnes de tercer i quart de primària de tots els centres educatius han treballat els bons propòsits a l'aula i una selecció dels missatges lluirà durant les festes en l'arbre de grans dimensions que presideix l'entrada del Palau Municipal.

L'activitat s'emmarca en la campanya "Tarragona, un Nadal per compartir", que agrupa totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat durant aquestes festes, i també sota el paraigua de Tarragona Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància.

L'acte també comptarà amb la interpretació de nadales a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música i es tancarà un esmorzar per a tots els participants.

Temas

Comentarios

Lea También