Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'arquebisbe de Tarragona ordena sacerdots demà a un docent i a un empleat de la banca a Torreciudad

Els nous preveres estaran acompanyats per nombrosos familiars, amics i col·legues, així com pel prelat de l'Opus Dei, monsenyor Fernando Ocáriz

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'arquebisbe de Tarragona, monsenyor Jaume Pujol, durant una processó. FOTO: LLUÍS MILIÁN

L'arquebisbe de Tarragona, monsenyor Jaume Pujol, durant una processó. FOTO: LLUÍS MILIÁN

 L'arquebisbe de Tarragona, monsenyor Jaume Pujol, conferirà aquest diumenge 3 de setembre el prebisteriat a un docent i a un empleat de la banca, dos diaques de l'Opus Dei, en una cerimònia que tindrà lloc en el santuari de Torreciudad (Osca). 

Segons ha informat l'Opus Dei, els nous sacerdots són Ginés José Pérez Almela, murcià de 59 anys que ha estat professor durant tres dècades en el col·legi Monteagudo de Múrcia; i Arturo Garralón, emplet de la banca nascut a Guadalajara fa 42 anys. 

En aquest sentit, ha avançat que els nous preveres estaran acompanyats per nombrosos familiars, amics i col·legues, així com pel prelat de l'Opus Dei, monsenyor Fernando Ocáriz, durant la cerimònia d'aquest diumenge. 

"M'agradaria estar visible, proper, i demano el do de llengües per arribar al cor i al capdavant de cada persona"

Respecte als motius que li han portat a ordenar-se sacerdot, Ginés Pérez ha destacat "la falta que hi ha de sacerdots i el gran bé que pot fer un bon sacerdot".

"M'agradaria estar visible, proper, i demano el do de llengües per arribar al cor i al capdavant de cada persona", ha manifestat.

Arturo Garralón ha estat caixer, assessor de serveis financers, sotsdirector i encarregat de suport operatiu en una oficina d'atenció a empreses: "Crec que que un sacerdot és com un suport operatiu per a l'Església, amb vocació de servir a tots", ha declarat. 

Temas

Comentarios

Lea También