Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'assemblea confia en la junta de la Jove de Tarragona

Els integrants de la colla castellera votaven a favor de mantenir l'actual estructura dels del Cós del Bou

Diari de Tarragona

Whatsapp
La junta de la Colla Jove, després de rebre la confiança de l'assemblea.

La junta de la Colla Jove, després de rebre la confiança de l'assemblea.

La Junta i la Tècnica continuarà, per un any més, al capdavant dels castellers del Cós del Bou. L'única candidatura que s’ha presentat en assemblea, és l’encapçalada per Aleix Bordas, que renova com a Cap de Colla, i Dani Milà, que serà el nou president.

La seva candidatura manté l'essència de l'anterior i ve carregada d'energies i nombroses noves incorporacions. Jordi Grau i Jordi Crespo assumeixen la vicepresidència de manera conjunta i l'home fort de Bordas seguirà sent Adrià Calvet, com adjunt al cap de Colla.

Altres noms que repeteixen són, Tomàs Sampietro com a Tècnica, Biel Altés com a cap de Pinyes i Gina Fort com a cap de Canalla.

La gestió de la Colla tornarà a comptar amb Marta Cascón a Secretaria i Xavi Socies a Tresoreria. Yasmina Armesto seguirà com a cap de Comunicació. Nacho Alcoceba estarà al càrrec de l'àrea de dinamització social juntament amb Dani Gros; i Jordi Alasà en representació a l'Associació d'Amics de la Colla Jove.

S'incorporà al projecte Manel Sanromà, que assumeix l'àrea de Noves Tecnologies. I és que gairebé totes les àrees de treball de la Colla han afegit noms nous, amb l'objectiu de consolidar i millorar una manera de fer i sentir els castells a Tarragona, que ha portat a la Colla Jove a gaudir d'un gran creixement en els darrers anys.

En total, una setantena de persones s’han involucrat en el projecte, una nova demostració del gran pes que tornarà a tenir el treball en equip. 'Aturar-nos ara seria una bogeria', deia el vídeo que tancava la presentació de la candidatura dels liles, que ha estat escollida per gairebé una unanimitat dels vots (154 a favor, 3 en contra, 2 nuls i 5 abstencions).

Aleix Bordas ha dit als seus castellers que 'les ganes i la il·lusió va ser el primer que va moure aquesta candidatura.” I ha assegurat que saben que comencen de zero i que l’objectiu és reinventar-se: ‘volem fer més coses i volem fer-les millor. Seguirem treballant perquè la Colla estigui a dalt de tot, a nivell social, en l’àmbit institucional i, evidentment, a nivell casteller”.

Temas

Comentarios

Lea También