L'assemblea confia en la junta de la Jove de Tarragona

Els integrants de la colla castellera votaven a favor de mantenir l'actual estructura dels del Cós del Bou

05 febrero 2018 12:53 | Actualizado a 05 febrero 2018 18:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta i la Tècnica continuarà, per un any més, al capdavant dels castellers del Cós del Bou. L'única candidatura que s’ha presentat en assemblea, és l’encapçalada per Aleix Bordas, que renova com a Cap de Colla, i Dani Milà, que serà el nou president.

La seva candidatura manté l'essència de l'anterior i ve carregada d'energies i nombroses noves incorporacions. Jordi Grau i Jordi Crespo assumeixen la vicepresidència de manera conjunta i l'home fort de Bordas seguirà sent Adrià Calvet, com adjunt al cap de Colla.

Altres noms que repeteixen són, Tomàs Sampietro com a Tècnica, Biel Altés com a cap de Pinyes i Gina Fort com a cap de Canalla.

La gestió de la Colla tornarà a comptar amb Marta Cascón a Secretaria i Xavi Socies a Tresoreria. Yasmina Armesto seguirà com a cap de Comunicació. Nacho Alcoceba estarà al càrrec de l'àrea de dinamització social juntament amb Dani Gros; i Jordi Alasà en representació a l'Associació d'Amics de la Colla Jove.

S'incorporà al projecte Manel Sanromà, que assumeix l'àrea de Noves Tecnologies. I és que gairebé totes les àrees de treball de la Colla han afegit noms nous, amb l'objectiu de consolidar i millorar una manera de fer i sentir els castells a Tarragona, que ha portat a la Colla Jove a gaudir d'un gran creixement en els darrers anys.

En total, una setantena de persones s’han involucrat en el projecte, una nova demostració del gran pes que tornarà a tenir el treball en equip. 'Aturar-nos ara seria una bogeria', deia el vídeo que tancava la presentació de la candidatura dels liles, que ha estat escollida per gairebé una unanimitat dels vots (154 a favor, 3 en contra, 2 nuls i 5 abstencions).

Aleix Bordas ha dit als seus castellers que 'les ganes i la il·lusió va ser el primer que va moure aquesta candidatura.” I ha assegurat que saben que comencen de zero i que l’objectiu és reinventar-se: ‘volem fer més coses i volem fer-les millor. Seguirem treballant perquè la Colla estigui a dalt de tot, a nivell social, en l’àmbit institucional i, evidentment, a nivell casteller”.

Comentarios
Multimedia Diari