L'assemblea de la CUP aprova seguir negociant la seva entrada al govern de Tarragona

Els cupaires avalen un document actualitzat i esmenat presentat a ERC

22 abril 2021 15:57 | Actualizado a 07 mayo 2021 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'assemblea local de la CUP, reunida aquest dimercres, va acordar continuar amb les converses per a la possible ampliació del govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona. A més a més, els cupaires avalen el document actualitzat i esmenat presentat a ERC, que venia en nom de l’equip de govern, en el marc de la segona reunió d’ampliació del govern municipal.

La formació anticapitalista vol que aquest document contempli els acords d’investidura, dels pressupostos municipals de 2020 i 2021, així com aquells acords adquirits durant les negociacions del passat modificatiu de crèdit i els recollits en les mocions presentades per la CUP i aprovades en Consell Plenari. També inclouen els acords que donen resposta a l’emergència social a conseqüència de la COVID-19, a més de compromisos que marcaran l’estratègia urbanística arran de la caiguda del POUM. "Hem estat analitzant aquest document amb ERC, malgrat encara no està tancat del tot", assegura el partit a través d'un comunicat.

Per últim, i a petició de l’assemblea local de la CUP, "hem demanat a ERC que faci una proposta de calendarització i possible grau d’execució dels acords d’aquí al final de mandat. Aquesta eina serà la que ens permetrà fiscalitzar el grau de compliment dels compromisos adoptats, en el cas que s’acabi donant l’ampliació de Govern".

Comentarios
Multimedia Diari