Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Lax'n'Busto compleix 30 anys del seu primer concert a l'Albinyana

La gira de commemoració de les tres dècades d'història acabarà a la sala Razzmatazz el 4 de novembre

ACN

Whatsapp
Imatge del primer concert de Lax'n'Busto a l'Albinyana ara fa 30 anys.

Imatge del primer concert de Lax'n'Busto a l'Albinyana ara fa 30 anys.

Lax'n'Busto compleix aquest dimarts 30 anys del seu primer concert. Va ser el 30 d'agost del 1986 a l'Albinyana (Baix Penedès) i el grup ha celebrat l'efemèride a la Seu d'Urgell, on ha actuat aquesta nit passada a la Nit sense fi de la festa major de la capital de l'Alt Urgell. La banda de pop-rock celebra una gira de commemoració de les tres dècades d'història acabarà a la sala Razzmatazz de Barcelona el pròxim 4 de novembre.

Lax'n'Busto ha actuat durant 30 anys en auditoris com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música, l'Auditori de Catalunya, així com en festivals de música a Catalunya i l'Estat. També ha realitzat gires internacionals i concerts que els han portat per França, Alemanya, Xile i Argentina. 

A més, han realitzat gires internacionals i concerts per França, Alemanya, Xile i Argentina on han tocat temes mítics com 'Miami Beach', 'Tinc fam de tu', 'Més que la meva sang', 'Llençat', 'La Meva Terra és el Mar', 'Emiliano Zapata', 'Que boig el món' o 'Tornarem'. 

Aquest any, amb la Gira #Lax30, el grup ha volgut celebrar aquesta fita amb final a la Sala Razzmatazz de Barcelona el pròxim 4 de novembre. Després d'aquest concert faran la primera aturada de la seva trajectòria, que no serà definitiva. Es tracta d'un comiat amb un "fins aviat", que serà amb noves cançons, segons ha indicat la promotora del grup.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También