L’empresa Gazeley finalitza una nau de 29.000m2 al polígon de Valls

El nou magatzem, dissenyat per a logística, distribució i comerç electrònic, ja està disponible per ser ocupat

02 julio 2020 18:20 | Actualizado a 02 julio 2020 18:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gazeley, una empresa d’inversió i promoció de magatzems logístics i parcs de distribució, ha anunciat la finalització de la seva nova nau de 29.000 m2, G-Park Valls, en una parcel·la del sector Palau de Reig de Dalt. L’edifici ha estat construït per Norton Edificios Industriales.

El nou magatzem, dissenyat específicament per a empreses logístiques, de distribució i de comerç electrònic, ja està disponible per ser ocupat. Aquest projecte és la primera inversió de Gazeley a Catalunya i el seu tercer projecte a Espanya.

El magatzem està optimitzat per a un màxim espai d’emmagatzematge, amb una alçada lliure de 11,7 metres, 28 portes de molls de càrrega i accessos separats per a vehicles i vianants. L’edifici, amb el Certificat ‘Breeam Very Good’, reflecteix el compromís de Gazeley amb el desenvolupament d’espais sostenibles a la seva cartera europea.

Bona ubicació

La zona en la qual es troba el magatzem, dins de la tercera anella logística de Barcelona, és un punt logístic reconegut a la regió, ja que és la llar a l’Estat de marques líders a Europa com IKEA, Kellog’s o Lear, entre d’altres. Invertica és l’encarregada de l’arrendament d’aquest nou magatzem.Òscar Heras, director de Gazeley Spain, explica que «des que vam tornar a entrar al mercat espanyol el 2018, hem estat cercant oportunitats per oferir edificis d’alta qualitat als nostres clients, gràcies al nostre equip de desenvolupament líder. Estem encantats de poder completar la nostra primera inversió a Catalunya, on hem experimentat una demanda creixent d’espai a causa de les seves connexions de transport i la seva proximitat als mercats clau». Afegeix que «tant si lloguem a un nou client o a un d’existent, estem desitjant donar-li la benvinguda a aquesta fantàstica instal·lació, que ofereix una ubicació ideal a la regió».

Promoció de magatzems

Gazeley és una empresa capdavantera en la promoció, inversió i gestió de magatzems logístics europeus i parcs de distribució, amb una cartera de 2.400.000 metres quadrats concentrats en els mercats estratègics de logística del Regne Unit, Alemanya, França, Espanya, Itàlia, Polònia i els Països Baixos.

A més de la seva cartera operativa, arrendada en un 98% a clients selectes com Amazon, UPS i Volkswagen, Gazeley disposa d’una superfície privilegiada que permet el desenvolupament de 2,8 milions de metres quadrats addicionals. L’empresa és la plataforma europea de GLP.

Aquest és líder mundial en gestió d’inversions i desenvolupament de negoci en logística, immobiliària, infraestructures, finances i tecnologies relacionades. La nostra experiència combinada en inversions i operacions ens permet crear valor per als clients i inversors.

Operen a Brasil, Xina, Europa, Índia, Japó i Estats Units amb 89.000 milions de dòlars en actius gestionats en fons immobiliaris i de capital risc.

Comentarios
Multimedia Diari