Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'empresa química IQOXE inverteix 10 milions en una nova planta al polígon de Tarragona

Ha realitzat un seguit d´inversions per posicionar la companyia com a líder fabricant d'òxid d'etilè al Sud d´Europa i únic productor d'Espanya i Portugal

Whatsapp
La inauguració s'ha dut a terme a les 11.00 hores amb una visita a la nova planta, presidida per Roc Muñoz, alcalde de La Canonja, Ricardo Leal, president d´IQOXE.

La inauguració s'ha dut a terme a les 11.00 hores amb una visita a la nova planta, presidida per Roc Muñoz, alcalde de La Canonja, Ricardo Leal, president d´IQOXE.

La companyia Industrias Químicas del Óxido de Etileno (IQOXE) celebra el dimecres 15 de març la inauguració d’una nova planta ubicada a la Ctr. N-340 al municipi de La Canonja, Tarragona. La nova Unitat, és una realitat amb capacitat per produir etoxilats, poliols i tota una àmplia gamma de polietilenglicols, matèries primeres per a la producció d'escumes, cosmètica, detergents, anticongelants... A més, compta amb un reactor amb l’última tecnologia disponible per incrementar la producció de derivats en 45000 tones amb una millor eficiència energètica, d'aquesta manera afermant una empresa flexible i sostenible, adaptant-se a les necessitats dels nostres clients en cada moment.

La inauguració s'ha dut a terme a les 11.00 hores amb una visita a la nova planta, presidida per Roc Muñoz, alcalde de La Canonja, Ricardo Leal, president d’IQOXE.

Aquesta nova planta és resultat d’un any de treball i una inversió de 10 milions d’euros. Des del canvi en la direcció el passat abril de 2014, IQOXE ha realitzat un seguit d’inversions continuades enfocades al creixement i la consolidació de l’empresa i posicionant la companyia com l’empresa líder fabricant d’òxid d’etilè al Sud d’Europa i únic productor d’Espanya i Portugal.

IQOXE destaca el seu compromís amb l’entorn complint els estàndards internacionals de qualitat, medi ambient i seguretat i el seu interès en la satisfacció dels clients a través de la resposta en la demanda de nous productes amb projectes que actualment estan en estudi.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También