L'empresa química IQOXE inverteix 10 milions en una nova planta al polígon de Tarragona

Ha realitzat un seguit d´inversions per posicionar la companyia com a líder fabricant d'òxid d'etilè al Sud d´Europa i únic productor d'Espanya i Portugal

19 mayo 2017 16:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La companyia Industrias Químicas del Óxido de Etileno (IQOXE) celebra el dimecres 15 de març la inauguració d’una nova planta ubicada a la Ctr. N-340 al municipi de La Canonja, Tarragona. La nova Unitat, és una realitat amb capacitat per produir etoxilats, poliols i tota una àmplia gamma de polietilenglicols, matèries primeres per a la producció d'escumes, cosmètica, detergents, anticongelants... A més, compta amb un reactor amb l’última tecnologia disponible per incrementar la producció de derivats en 45000 tones amb una millor eficiència energètica, d'aquesta manera afermant una empresa flexible i sostenible, adaptant-se a les necessitats dels nostres clients en cada moment.

La inauguració s'ha dut a terme a les 11.00 hores amb una visita a la nova planta, presidida per Roc Muñoz, alcalde de La Canonja, Ricardo Leal, president d’IQOXE.

Aquesta nova planta és resultat d’un any de treball i una inversió de 10 milions d’euros. Des del canvi en la direcció el passat abril de 2014, IQOXE ha realitzat un seguit d’inversions continuades enfocades al creixement i la consolidació de l’empresa i posicionant la companyia com l’empresa líder fabricant d’òxid d’etilè al Sud d’Europa i únic productor d’Espanya i Portugal.

IQOXE destaca el seu compromís amb l’entorn complint els estàndards internacionals de qualitat, medi ambient i seguretat i el seu interès en la satisfacció dels clients a través de la resposta en la demanda de nous productes amb projectes que actualment estan en estudi.

Comentarios
Multimedia Diari