Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les PAH de TGN, Reus i Cambrils ocupen una oficina de Cajamar per 30 famílies en perill de desnonament

Asseguren que aquesa entitat bancària és l'única que es nega a negociar amb les famílies més necessitades

Redacció

Whatsapp
L'entrada de l'oficina de Cajamar a la Rambla Nova de Tarragona

L'entrada de l'oficina de Cajamar a la Rambla Nova de Tarragona

Al voltant d'un centenar d'activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipteca (PAH) de Tarragona, Reus i Cambrils han ocupat aquets matí uina oficina de Cajamar a la Rambla Novam de la capital i no tenen previst marxar-ne fins que no se'ls doni una solució a les seves reivindicacions. Aseguren que aquesta entitat bancària és l'única que es nega a negociar amb les famílies més necessitades en perill de desnonament i reclamen solucions per a unes 30 famílies de les tres ciutats. 

Tres portaveu de la PAH han explicat al Diari de Tarragona que les famílies per a les quals s'estan reclamant solucions es troben en perill d'exclusiói social, però que Cajamar continua donant llargues a les peticions per a negociar. Concretament, a més, avui s'han concentrat amb la intenció d'aconseguir una solució urgent per a una dona que dia 4 de març s'ha de presentar als jutjats i que podria ser desnonada el 14 d'abrils, segons han assegurat les portaveus de la PAH. 

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También