Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les carreteres de la Diputació de Tarragona, preparades per les nevades

Inicien els treballs de prevenció per mantenir la seguretat a la seva xarxa viària en cas de precipitacions de neu

Diari de Tarragona

Whatsapp
Treballs preventius de vialitat hivernal a la xarxa de carreteres de la Diputació de Tarragona

Treballs preventius de vialitat hivernal a la xarxa de carreteres de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ja ha començat els treballs preventius de vialitat hivernal d'estesa de fundents a la xarxa de carreteres de la seva titularitat per evitar afectacions del trànsit.

Les tasques de prevenció i seguretat estan en marxa des de mitjans de novembre i s'han reforçat aquesta setmana amb tres equips de treball: un a la zona de la Ribera d'Ebre-Terra Alta, un a la zona Baix Camp-Alt Camp i un altre a la Conca de Barberà.

Des que han començat els treballs ja s'han consumit un total de 21 tones de sal.

Després de rebre l'avís del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) d'activació de pre-alerta de neucat a les comarques del Priorat i de la Conca de Barberà, la Diputació ha activat un equip llevaneu per a la matinada del 30 de novembre a l'1 de desembre.

L'equip ha iniciat els treballs a les 21 h i ha actuat per les rutes d'aquestes dues comarques en previsió de precipitacions de neu.

Temas

  • Diputacio de Tarragona

Comentarios

Lea También