Les entrades del Concurs, a la venda el pròxim 31 de juliol

La Tarraco Arena Plaça ha acollit la presentació del cartell de laXXVII edició, obra de la castellera i dissenyadora gràfica Aina Mallol

13 julio 2018 14:11 | Actualizado a 17 julio 2018 11:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les entrades de la XXVII edició del Concurs de Castells de Tarragona es posaran a la venda el dimarts 31 de juliol. Així ho va anunciar el director del certamen, Xavier Gonzàlez, en una roda de premsa que es va celebrar  ahir al mateix indret que acollirà part de la competició el pròxim 6 i 7 d’octubre: la Tarraco Arena Plaça. Aquell mateix dia, a partir de les 10 del matí, es faran públics, a través de les xarxes socials oficials del Concurs, els enllaços de les pàgines web per accedir a la venda d’entrades des d’on es podrà realitzar la compra de fins a un màxim de quatre entrades per persona.

Per al dissabte 6 d’octubre, es posen a la venda un total de 4.080 entrades de la graderia, deixant-ne 360 per a les colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Per a la jornada del diumenge, també a la graderia i partint de l’aforament de 4.740 localitats, es posen a disposició del públic 3.680 entrades i deixant-ne 760 per a les colles i 300 per als patrocinadors. Pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1.200 places, 1.050 es posen a la venda i les altres 150 es reserven per als patrocinadors. 

Una de les novetats és l’augment de preu de les entrades de la jornada de diumenge. El de la jornada del dissabte es mantindrà en 5 euros i el del diumenge, tant les de la graderia com les del primer pis, s’incrementen 2 euros respecte al preu de les entrades del Concurs del 2016, arribant als 14 euros.

Aquest increment es deu a l’augment de la taula de premis per així recompensar i valorar l’esforç, el compromís, la manutenció i els desplaçaments de les colles. En el plenari municipal del pròxim 20 de juliol, s’aprovaran i es ratificaran els preus oficials de les entrades. D’altra banda, l’accés al certamen de Torredembarra seguirà sent gratuït.

Explosió de colors

La convocatòria també va servir per presentar el cartell i la imatge oficial d’aquesta edició. En aquesta ocasió l’autora ha estat Aina Mallol, castellera i dissenyadora gràfica, que ha volgut representar els mateixos sentiments i emocions que li transmet el Concurs, que segons ella «sempre et deixa gravada una fotografia d’explosió de colors a la ment».

La imatge mostra la silueta de la TAP tacada i coberta per desenes de colors, a semblança del que es pot veure durant les jornades biennals de la competició castellera. Mallol es mostra molt satisfeta amb el resultat i assegura que ha estat tot un «luxe, un privilegi i una responsabilitat plasmar i ajuntar en un cartell tot el que estimo i això per mi no té preu».

En la roda de premsa també es va informar de la campanya engegada a les xarxes socials amb el lema #SensacióConcurs que s’han posat en marxa a Instagram i a WhatsApp, convidant també a participar-hi les emissores locals que tenen programes castellers. Aquesta campanya vol promoure les sensacions i sentiments que es viuen al voltant del Concurs durant els mesos previs a la celebració de la competició.

Comentarios
Multimedia Diari