Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les exportacions de les empreses de Tarragona a se situen el primer semestre en 3.600 milions

El sector de béns d'equipament de les comarques tarragonines augmenten les vendes a l'exterior el 20%

ACN

Whatsapp
Activitat a la terminal de contenidors del Port de Tarragona. Foto: ACN

Activitat a la terminal de contenidors del Port de Tarragona. Foto: ACN

Les empreses de Tarragona van exportar el primer semestre per valor de 3.644,3 milions d'euros, cosa que suposa el 5% més que el mateix període de l'any passat, segons les dades publicades pel Ministeri d'Economia i Competitivitat. Al juny, les exportacions es van situar en 613,5 milions d'euros, el 21,2% més que el juny de l'any passat. Les importacions de Tarragona van sumar 4.833,3 milions d'euros, un 18,2% menys que el 2014 i per sota del comportament de les exportacions que van augmentar el 5%. Amb aquestes dades, la balança comercial a Tarragona va registrar un dèficit de 1.189 milions d'euros, un 51,3% més que el primer semestre del 2014. El sector de béns d'equipament exporta un 20,4% més.

Per sectors, les empreses del sector químic de les comarques tarragonines van exportar per valor de 1.478,4 milions d'euros durant els primers sis mesos de l'any, cosa que va suposar una caiguda del 4,7% de les vendes en relació amb el mateix període de l'any passat.

Després del sector químic, a Tarragona les empreses que més activitat exportadora han registrat han estat les fàbriques de béns d'equipament que han venut a l'estranger per valor de 575,8 milions d'euros, el 20,4% més que el mateix període de l'any passat.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También