Les fires de Nadal i Artesania de Tarragona obriran les portes aquest divendres

Les dues fires s’instal·laran enguany a la mateixa coca de la Rambla i s’adaptaran a les mesures de prevenció actuals. El Mercat Central i el Mercat de Torreforta també comptaran aquests dies amb diferents iniciatives socials i culturals

30 noviembre 2020 16:03 | Actualizado a 30 noviembre 2020 19:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les tradicionals fires de Nadal i Artesania obriran les seves portes aquest proper divendres 4 de desembre. Les dues fires, que compartiran enguany espai a la coca de la Rambla Nova ubicada davant el Col·legi de les Teresianes, s’han adaptat al context actual i comptaran amb totes les mesures de prevenció i seguretat.

La Fira de Nadal acabarà el proper 23 de desembre mentre que la Fira d’Artesania s’allargarà fins el 6 de gener de 2021. Un total de 28 expositors participaran aquest any a les dues fires.

Nadal als Mercats

Els Mercats de Tarragona viuran també el Nadal com és habitual. A l’encesa de llums del passat divendres a l’interior dels Mercats i a l’arbre de Plaça Corsini, s’afegeix la tradicional exposició de pessebres de l’Associació Pessebrista de Tarragona al Mercat Central i Mercat de Torreforta, que compta enguany amb la col·laboració d’Òptica Fullana. Els pessebres es podran visitar als Mercats fins el 8 de gener.

A més, el proper 12 de desembre s’inaugurarà al Mercat Central l’exposició fotogràfica “Castells, 10 anys de Patrimoni de la Humanitat”, amb imatges del col·lectiu “Fort” i impulsada per la Càtedra Castells de la Universitat Rovira i Virgili.

Pel que fa el Mercat de Torreforta, la Biblioteca Pepita Ferrer col·labora enguany en la decoració nadalenca que fa dies que llueix a l’interior del Mercat.

D’altra banda, la Plaça Corsini acollirà una recollida de joguines solidària organitzada per la Creu Roja en col·laboració amb entitats de la ciutat els dies 4, 5, 11, 12, 18 i 19 de desembre.

El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha assegurat que “enguany organitzar la campanya de Nadal ha estat un veritable repte, no només des d’un punt de vista logístic, sinó també emocional ja que segurament viurem una celebració molt diferent a la que estem acostumats. Un cop més vull destacar i agrair la gran capacitat d’adaptació que han mostrat els paradistes, concessionaris i treballadors de l’empresa de mercats que han fet possible mantenir la tradició de les Fires de Nadal i Artesania i que s’han esforçat per idear una campanya de Nadal que posi el focus en facilitar les compres als usuaris, estalviar temps i reduir cues a l’interior del recinte”.

Campanya “Estalvia temps al teu Nadal”

Totes aquestes activitats complementen la campanya “Estalvia temps al teu Nadal” que té per objectiu fomentar la compra anticipada al Mercat Central, minimitzar cues al recinte i facilitar el procés de compra i recollida de comandes a la ciutadania.

 

Comentarios
Multimedia Diari